سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

کیشوند عضو کادر سرپرستی تیم قهرمان ایران در المپیاد جهانی فیزیک ۲۰۲۶ شد

تیم ملی المپیاد فیزیک جمهوری اسلامی ایران با کسب سه مدال طلا، دو مدال نقره و رتبه نخست بخش تجربی پنجاه‌وششمین المپیاد جهانی فیزیک در کلمبیا افتخارآفرینی کرد؛ در این موفقیت، علیرضا نوروزشاد، از کیشوندان فعال در حوزه آموزش و علم، به‌عنوان یکی از سرپرستان تیم ملی حضور داشت.

تیم ملی المپیاد فیزیک ایران
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، پنجاه‌وششمین دوره المپیاد جهانی فیزیک (IPhO ۲۰۲۶) با حضور برترین دانش‌آموزان جهان در کشور کلمبیا برگزار شد و تیم ملی جمهوری اسلامی ایران با عملکردی درخشان، موفق به کسب سه مدال طلا، دو مدال نقره و رتبه نخست بخش تجربی این رقابت‌ها شد.

اعضای تیم ملی ایران شامل هیربد فودازی، کیان ضرابیان، نیما کوشکی، امیرسام گوهرپی و محمد میرمحمدی بودند که با کسب پنج مدال ارزشمند، جایگاه علمی کشور را در یکی از معتبرترین رویدادهای بین‌المللی حوزه فیزیک ارتقا دادند.

تیم ملی ایران همچنین با عملکرد ممتاز دانش‌پژوهان خود، عنوان نخست جهان در بخش تجربی این دوره از مسابقات را از آن خود کرد؛ موفقیتی که بیانگر توان علمی، استعداد و تلاش دانش‌آموزان ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی است.

در این رقابت‌ها، علیرضا نوروزشاد، از کیشوندان فعال در حوزه‌های علمی و آموزشی، به همراه احمد شیرزاد سرپرستی تیم ملی المپیاد فیزیک ایران را بر عهده داشت و علی کریمی‌مقدم نیز به‌عنوان ناظر علمی، این تیم را همراهی کرد.

حضور یکی از نخبگان و چهره‌های علمی جزیره کیش در کادر سرپرستی تیم ملی و نقش‌آفرینی در این موفقیت بین‌المللی، برگ زرین دیگری بر افتخارات علمی کیش افزود و موجب افتخار جامعه علمی کشور و کیشوندان شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه