English

سومین کنگره ملی شهدای غواص/ بازخوانی ایثار با زبان فرهنگ و هنر در کیش + فیلم

در نشست خبری رونمایی از پوستر سومین کنگره ملی شهدای غواص، بر نقش این رویداد در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال رشادت‌های دفاع مقدس به نسل امروز تأکید شد.

نشست خبری کنگره شهدای غواص کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

،محمدحسین حسنی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، در نشست خبری سومین کنگره ملی شهدای غواص با اشاره به جایگاه والای این شهدا گفت: امنیت و بقای انقلاب اسلامی مرهون ایثار جوانانی است که در سخت‌ترین شرایط، جان خود را فدای میهن کردند. وی تداوم برگزاری چنین رویدادهایی را عامل اثرگذاری و ماندگاری فعالیت‌های فرهنگی در کیش دانست.

شیخ یعقوب شمس، امام جمعه اهل سنت کیش نیز با تأکید بر استقبال مردم از دوره‌های گذشته این کنگره، شهدای غواص را نماد اخلاص، شجاعت و مظلومیت دانست و بر ضرورت پاسداشت خون شهدا با حفظ وحدت و پایبندی به اخلاق اسلامی تأکید کرد.

بهرام عرب‌وند، دبیر کنگره، با اشاره به برگزاری سومین دوره «معبر عشق» گفت: همزمان با این رویداد، چهار جشنواره سراسری در حوزه‌های ادبی، پوستر، رسانه و دانش‌آموزی برگزار می‌شود که تاکنون صدها اثر از سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شده است. وی هدف اصلی کنگره را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تولید آثار ماندگار درباره شهدای غواص عنوان کرد.

در پایان این نشست که با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج کشور برگزار شد، از پوستر سومین کنگره ملی شهدای غواص رونمایی شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه