فرمانده انتظامی ویژه و دریابانی کیش خبر داد؛
کشف بیش از ۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای آبی جزیره کیش
فرمانده انتظامی ویژه و دریابانی کیش از توقیف یک فروند لنج صیادی و کشف بیش از ۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق خبر داد.
، سرهنگ "نبی اله قاسمی" در تشریح جزییات این خبر گفت: در پی کسب اخباری مبنی تردد یک لنج حامل سوخت قاچاق در نوارهای مرزی آب های سرزمینی کیش، این موضوع سریعا در دستور کار ماموران پایگاه دریابانی این فرماندهی قرار گرفت.
وی خاطر نشان کرد: ماموران دریابانی این فرماندهی پس از اقدامات و رصد های اطلاعاتی و با گشت زنی های هدفمند در آب های کیش، لنج مورد نظر که در حال عبور به سمت نقطه صفر مرزی بود راشناسایی و متوقف کردند و پس از بازرسی های اولیه از این لنج میزان تقریبی ۵۵ هزار لیتر گازوئیل قاچاق از آن کشف و به اسکله هدایت شد.
این مقام انتظامی ضمن اشاره به اینکه مبدا و مقصد لنج توقیفی جزیره کیش نبوده و سودجویان پس از انتقال سوخت به نقطه صفر مرزی و ورود به آب های بین المللی قصد فروش سرمایه ملی به شناور های خارجی و ... می نمایند؛ گفت: ۴ خدمه از این لنج دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
سرهنگ قاسمی در خاتمه با اشاره به خسارات جبران ناپذیر خروج سرمایه های ملی از کشور تاکید کرد: مامورین پایگاه دریابانی کیش با اشرافیت بر حوزه استحفاظی آبی و گشت زنی موثر و مستمر در نوار مرز آبی با هر نوع قاچاق کالا و سوخت مبارزه و اجرای طرح های پایش مرزی تشدید خواهد شد
ارسال نظر