English

اختتامیه دومین همایش بین‌المللی «هتل‌داری در هزاره سوم» ؛

با تاکید بر نقش کلیدی صنعت گردشگری در توسعه اقتصادی کشورکیش

صنعت گردشگری یکی از منابع مهم درآمدی در آینده توسعه اقتصادی کشور است و در این زمینه کیش به عنوان کانون اصلی و قطب گردشگری کشور مطرح است. صنعت هتل‌داری هم یکی از اصلی ترین شاخه های گردشگری است. همه اینها موجب شد تا کیش به عنوان میزبان همایشی مهم در این زمینه باشد.

اختتامیه همایش هتلداری در کیش

، مراسم اختتامیه دومین همایش بین‌المللی «هتل‌داری در هزاره سوم» که با حضور محمد رضا دشتی اردکانی،معاون حقوقی و پارلمانی وزیر اقتصاد و نیز محمد کبیری، مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش، معصومه آقاپور  «مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی»  و نیز علی اصغر شالبافیان،رئیس مرکز سرمایه‌گذاری و امور اقتصادی وزارت میراث فرهنگی در مرکز همایش بین‌المللی کیش برگزار شد.

اختتامیه همایش هتلداری در کیش

محمدرضا دشتی اردکانی،معاون حقوقی و پارلمانی وزیر اقتصاد و دارایی به عنوان مهمان ویژه  این رویداد به اهمیت صنعت گردشگری برای اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت: صنعت گردشگری یکی از منابع مهم درآمدی است که در آینده می‌تواند نقش کلیدی در توسعه اقتصادی ایفا کند.

محمد رضا دشتی، با اشاره به سابقه فعالیت خود در مجلس یازدهم و ریاست فراکسیون گردشگری، بر نقش حیاتی هتل‌ها در منظومه صنعت گردشگری تأکید کرد.

وی با بیان اینکه  معتقد است که حمایت کامل از این صنعت می‌تواند آینده‌ای روشن برای آن رقم زند، اظهار کرد: صنعت گردشگری قابل تحریم نیست و هیچ قدرتی نمی‌تواند آن را تحریم کند، بنابراین باید باور داشت که این صنعت در آینده به عنوان یکی از منابع درآمدی کشور نقش‌آفرین خواهد بود.

دشتی اردکانی، به برنامه هفتم توسعه کشور اشاره می‌کند و می‌گوید که در مجلس یازدهم، با همکاری و پیشنهادات به آیت‌الله عاملی لاریجانی، توانسته است ماده ۸۳ را در برنامه هفتم توسعه وارد کند که اولین مبنای رسمی برای توسعه گردشگری در برنامه‌های توسعه کشور است.

وی  همچنین  به سرمایه گذاران حاضر پیشنهاد داد تا نمایندگان شهرهای خود در مجلس شورای اسلامی هماهنگی و تبیین کنند که در بودجه ۱۴۰۵ و برنامه‌های توسعه، جایگاه مناسبی برای صنعت گردشگری در نظر بگیرند.

در پایان، وی با ابراز امیدواری به آینده، از همه خواست که با لبخند و خوش‌بینی به ادامه مسیر نگاه کنند.

اختتامیه همایش هتلداری در کیش

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش در این رویداد ضمن ابراز قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران و فعالان حوزه گردشگری، به اهمیت توسعه و ارتقاء صنعت گردشگری در جزیره کیش اشاره کرد.

محمد کبیری به نقش سازمان جهانی گردشگری در ترویج فرهنگ‌ها، تقویت صلح و ثبات و توسعه اقتصادی اشاره می‌کند و اعلام می‌دارد که سهم اقتصاد گردشگری در سطح جهانی حدود ۱۰ درصد است و در منطقه به حدود ۳۷۰ میلیارد دلار رسیده است.

وی بیان کرد: ایران در آغاز مسیر بهره‌برداری از پتانسیل‌های گردشگری قرار دارد و اقدامات خوبی در مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم برای قانون‌گذاری در این حوزه صورت گرفته است که می‌تواند مانع‌زدایی و توسعه را تسهیل کند.

کبیری در ادامه،  بر اهمیت حمایت از گردشگری به عنوان یک اقتصاد پایدار تأکید کرد  و از  ساخت هتل‌های جدید خبر داد و گفت:  در حال حاضر ۵۲  هتل در کیش فعال است و این نشان‌دهنده پیشرفت در صنعت هتل‌داری است و  سه محور اصلی توسعه در این صنعت شامل سرمایه‌گذاری پایدار، توسعه مهارت‌ها و منابع انسانی و اقتصاد و نوآوری در مهمان‌نوازی دانست.

وی  به افزایش حضور گردشگران خارجی در کیش، که در سال گذشته رشد داشته ، اشاره کرد و نتایج مثبت جشنواره تابستانی و جذب سرمایه‌گذاری در این حوزه را یادآور شد.

مدیر عامل سازمان بر اهمیت ثبات و پایداری اقتصادی در کیش تأکید نمود و اعلام داشت:  در شش ماهه اول سال، حدود ۳۲ میلیارد تومان جذب سرمایه در حوزه گردشگری صورت گرفته است.

در پایان، وی بر لزوم بهره‌برداری بیشتر از مبانی علمی و تجربی مطرح‌شده در همایش، حمایت سازمان منطقه آزاد و وزارت گردشگری، و توسعه جزیره کیش تأکید نمود و ابراز امیدواری کرد که با همکاری و تلاش جمعی، سهم منطقه در توسعه گردشگری افزایش یابد و توفیقات بیشتری حاصل شود.

اختتامیه همایش هتلداری در کیش

معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی نیز  به عنوان مهمان این رویداد سلام ویژه رئیس جمهور را به حاضرین ابلاغ  به ایراد سخن پرداخت.

معصومه آقاپور به اهمیت توسعه صنعت گردشگری در ایران و نقش آن در ایستایی اقتصاد کشور تأکید کرد.

وی معتقد است که صنعت گردشگری می‌تواند پایه‌ای محکم برای توسعه اقتصادی باشد و با مدیریت صحیح و برنامه‌ریزی مناسب، شرایط خاص اقتصادی کشور را بهبود بخشد.

اقاپور همچنین، به نقش مهم تامین سرمایه و مدیریت در پایداری صنعت گردشگری در هزاره سوم اشاره می‌کند، جایی که جهان به سمت استفاده از انرژی‌های طبیعی و توسعه پایدار حرکت می‌کند و  بیان می کند که صنعت گردشگری می‌تواند جایگاه مهمی در صادرات غیرنفتی کشور داشته باشد و انتظار می‌رود در سال جاری، سهم آن در اقتصاد جهانی به حدود ۲۵ درصد برسد، در حالی که در کشور ما این صنعت هنوز جایگاه مناسبی ندارد و زیر ۳ درصد است.

وی بر اهمیت برنامه‌ریزی برای افزایش تعداد گردشگران به دو برابر در سال ۱۴۰۴ تأکید می‌کند و معتقد است این هدف تنها با مشارکت مردم، دولت و بخش خصوصی امکان‌پذیر است.

او نیز نقش معاون پارلمانی وزیر اقتصاد و حضور پررنگ در مجلس یازدهم را ارج نهاد و خواستار اعتمادسازی و حمایت‌های لازم در زمینه تامین اعتبارات لازم به سمت اوراق محور شد.

وی در پایان، چند پیشنهاد از جمله دیجیتال‌سازی کامل خدمات با فناوری هوش مصنوعی و تحلیل داده‌ها و بهبود تجربه مشتری در هتل‌ها، لزوم اصلاح قوانین مالکیت و تسهیل انتقال‌ ارز به صورت مشوق های مالیاتی ارائه کرد و نیز خواستار همکاری بخش خصوصی در توسعه گردشگری با ایجاددانشگاه تخصصی هتل داری در کیش شد.

وی نیز، اهمیت برگزاری رویدادهای فرهنگی و بین‌المللی، توجه به هتل‌های سبز و بهره‌وری در مصرف انرژی و منابع آب را مورد تأکید قرار داد.

مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی، در پایان سخنان خود از زحمات تمامی دست‌اندرکاران برگزاری همایش، از جمله مجری، برگزارکنندگان و رسانه ها، تشکر کرد و بر همکاری و همدلی در منطقه آزاد کیش تأکید نمود.

اختتامیه همایش هتلداری در کیش

در دومین همایش بین‌المللی «هتل‌داری در هزاره سوم»، فرشید کریمی، دبیر همایش؛ با ابراز خرسندی و قدردانی از برگزاری همایش صنعت گردشگری در جزیره کیش  که با حضور فعالان اقتصادی و تجار کشور با هدف ترویج نوآوری، توسعه همکاری‌های بین‌المللی و تمرکز بر گردشگری تجربه‌محور و فناوری‌های نوین برگزار شد از تلاش‌های تیم برگزارکننده و زحمات چند ماهه آنان تشکر کرد.

دبیر همایش، با اشاره به شرایط ویژه برگزاری رویداد امسال در میان چالش‌های اقتصادی و منطقه‌ای، افزود: «در شرایطی که کشور با بحران‌های متنوعی مواجه بود، از جنگ و تحولات بین‌المللی گرفته تا مشکلات اقتصادی، توانستیم حضور چشمگیر اساتید، پژوهشگران و فعالان حوزه گردشگری را رقم بزنیم، این استقبال نشان می‌دهد که جامعه گردشگری ایران همچنان تشنه‌ی رویدادهای علمی و تخصصی است.»

فرشید کریمی در ادامه درباره برنامه‌ها و فعالیت‌های انجام‌شده در طول این چند ماه، از جمله برگزاری جلسات شورای سیاست‌گذاری و پنل‌های تخصصی در حوزه‌های سرمایه‌گذاری، توسعه اقتصادی، بهره‌وری، مدیریت منابع انسانی، آموزش و طراحی و ساخت، سخن گفت.

او همچنین از حضور بیش از ۳۰ استاد داخلی و بین‌المللی در این چهار روز، دریافت ۱۱۷ مقاله و بررسی ۹۲ مقاله، و انتخاب چهار مقاله برتر خبر داد و اظهار کرد: در این مدت، حدود ۳۰ ایده به همایش رسیده که تعدادی از آن‌ها توسط داوران ارزیابی و داوری شده است.

وی بیان کرد: علاوه بر جنبه‌های علمی، برنامه‌های تفریحی و جشنواره‌های متنوعی از جمله کارناوال غذا و نوشیدنی در شب‌های مختلف در مرکز همایش‌ها برگزار شده است که نقش مهمی در جذب و سرگرم کردن مخاطبان داشته است.

دبیر همایش ضمن قدردانی از حمایت‌های مالی و معنوی حامیان همایش، بر تلاش‌های تیم اجرایی و دست‌اندرکاران تأکید کرد.

اختتامیه همایش هتلداری در کیش

رییس جامعه هتل داران کیش دیگر سخنران این نشست به اهمیت و ارزش صنعت گردشگری در  ایران تأکید کرد و گفت:در پنج دهه گذشته، این صنعت به دلیل جنگ ها و تحریم‌های ظالمانه، و بحران‌هایی مانند جنگ عراق، جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و بحران جهانی کرونا، آسیب‌های جدی دیده است، اما با وجود این چالش‌ها، امید به آینده روشن دارد و تلاش می‌شود این صنعت مجدداً رشد و احیا گردد.

حسین خواب نما، بر نقش صنعت نفت به عنوان قلب تپنده اقتصاد کشور  اشاره کرد و تاکید  بر ضرورت پیشرفت و توسعه در صنعت هتل‌داری کرد.

وی با این توضیح که این صنعت می‌تواند هم‌افزایی و تحولات جهانی را تسهیل کند بیان کرد: جزیره کیش به عنوان نمونه‌ای از توسعه گردشگری، با داشتن ۵۳ پروژه فاخر، امنیت و آرامش بالا، نمونه‌ای موفق در جذب سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌ها است.

رییس جامعه هتل داران کیش در ادامه، بر اهمیت توسعه گردشگری داخلی و بین‌المللی تأکید کرد.

همچنین وی اظهار کرد: توسعه گردشگری هوشمند با بهره‌گیری از شبکه‌های اجتماعی و فناوری‌های نوین، در رقابت جهانی اهمیت یافته است.

وی در پایان با بر شمردن عواملی نظیر کنترل بازار، حذف واسطه‌ها، بهبود سیستم حمل‌ونقل، آموزش و نظارت بر عملکرد آن‌ها، کاهش هزینه‌ها، و افزایش کیفیت خدمات به گردشگران، از عوامل کلیدی برای رونق گردشگری و توسعه اقتصادی کشور عنوان کرد.

اختتامیه همایش هتلداری در کیش

محمدرضاعلمدار، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد مهمان ویژه دومین همایش هتل داری در هزاره سوم بود.

علمدار در ابتدا با اشاره به همدلی و همکاری قوای سه گانه و دستگاه‌های نظارتی استان یزد در راستای حمایت از سرمایه‌گذاری و رفع موانع تولید و خدمات گفت: این همدلی و اضافه شدن بخش خدمات؛ نقش مهمی در رونق سرمایه گذاری ایفا کرد.

وی با بیان اینکه پیش از این فقط بخش تولید مشمول حمایت های ویژه در بخش کمک به رفع موانع می شد؛  یکی از حوزه‌های مورد توجه پس از این سیاستگذاری را گردشگری دانست که جزو بخش خدمات محسوب می‌شود.

علمدار  با بیان اینکه در گذشته تنها بر تولید تمرکز داشتیم، اما با بخشنامه‌های جدید، خدمات نیز به مجموعه فعالیت‌ها افزوده شد، اظهار کرد: این تغییرات باعث شده که یزد در شاخص‌های اقتصادی ارزیابی شده، جزو سه استان برتر قرار گیرد.

او یکی از مهم‌ترین پارامترهای این ارزیابی را رفع موانع تولید و خدمات برشمرد و بر نقش بخش خدمات در رونق تولید و بالابردن سرمایه گذاری تاکید کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد در ادامه، به پتانسیل‌های بالای استان یزد در زمینه گردشگری اشاره کرد و گفت: در یک سال گذشته، صادرات استان یزد دو برابر شده است؛ به نحوی که از ۵۰۰ میلیون دلار به یک میلیارد دلار رسیده است. همچنین برای دو سال آینده هدف‌گذاری شده تا این رقم به ۲/۵ میلیارد دلار برسد.

وی با اشاره به وجود بیش از ۳۷۰۰ واحد صنعتی و کارخانجات تولیدی در یزد از دارا بودن خط هوایی مستقل و پروازهای مستقیم از خطوط هوایی متعدد به تهران و رونق این مسیر اشاره کرد و افزود: علاوه بر این ها موقعیت جغرافیایی یزد و وجود پتانسیل های طبیعی و زیرساخت های لازم در عرصه حمل و نقل ریلی؛ بندر خشک و قرار داشتن در چهارراه ارتباطی کشور، موجب شده تا سرمایه‌گذاران بیشتری به سمت یزد جذب شوند.

این مقام مسئول در پایان، از تمامی سرمایه‌گذاران و علاقه مندان گردشگری دعوت کرد تا از فرصت‌ها و پتانسیل‌های بی‌نظیر استان یزد بهره‌مند شوند و قول مساعد داد که از حمایت‌های لازم در این استان بهره مند گردند.

این رویداد به همت سازمان منطقه آزاد کیش با حمایت وزارت گردشگری و جامعه هتلداران ایران برگزار شد ،همچنین در این رویداد اسپانسر های مالی برنامه به ایراد سخن پرداختند و در پایان از سرمایه گذاران کیش با اهدا لوح و تندیس تقدیر شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه