English

مدیر طرح های شهری و ترافیکی شرکت عمران آب و خدمات کیش خبر داد :

نوسازی و بهسازی ۷۰ درصد از معابر اصلی کیش تا پایان سال

عملیات گسترده زیرسازی و آسفالت میدان امام خمینی(ره) و محورهای منتهی به آن در جزیره کیش با هدف بهسازی و نوسازی معابر آغاز شد و طبق برنامه‌ریزی، این طرح در دو مرحله و طی دو هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

photo_2025-09-19_11-29-53
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، مدیر طرح های شهری و ترافیکی شرکت عمران آب و خدمات کیش گفت: عملیات زیرسازی و آسفالت میدان و اصلاح محورها در ۲ مرحله اجرا می‌شود.

او افزود: مرحله اول در میدان امام خمینی (ره) و خیابان‌های فرعی منتهی به میدان و مرحله دوم حدفاصل میدان امام خمینی (ره) به سمت نمایشگاه در مسیر رفت و برگشت اجرا می‌شود.

نراقی خاطرنشان کرد: مساحت آسفالت ریزی در این عملیات ۱۳ هزار متر مربع برآورد شده است و از این رقم ۵ هزار متر مربع در میدان امام خمینی (ره) و ۷ هزار متر مربع نیز در مرحله دوم طرح اجرایی می شود.

photo_2025-09-19_11-32-43

مدیر طرح های شهری و ترافیکی شرکت عمران آب و خدمات کیش، گفت: استحکام بخشی بستر، اصلاح شیب زمین و اجرای عملیات قیر پاشی و روکش آسفالت از مراحل چهارگانه عملیات زیرسازی و آسفالت میدان امام خمینی (ره) و خیابان‌های فرعی منتهی به این میدان هستند و پیش‌بینی می‌شود این طرح ظرف دو هفته پس از آغاز عملیات تکمیل شود.

امیر نراقی تصریح کرد: از شهریور امسال اجرای عملیات بهسازی و نوسازی روکش آسفالت معابر کیش آغاز شده است و در تلاش هستیم تا پایان سال ۷۰ درصد از معابر اصلی نوسازی و بهسازی شوند.

گفتنی است، انسداد مسیر یادشده از تاریخ ۲۳ شهریورماه به‌منظور اجرای این عملیات آغاز شده و حداکثر طی دو هفته آینده تکمیل خواهد شد. این اقدام در راستای مطالبه شهروندان برای بهسازی مسیر منتهی به فرودگاه صورت گرفته است که ان‌شاءالله پس از اتمام، رضایت و رفاه کیشوندان عزیز را به همراه خواهد داشت.

شرکت عمران، آب و خدمات کیش ضمن قدردانی از حساسیت و همراهی شهروندان نسبت به مسائل شهری، از عموم کیشوندان تقاضا دارد با صبوری خود در تکمیل این پروژه، ما را در ارتقای کیفیت زندگی در جزیره یاری کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه