سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

رحمان شاه محمدی مدیر کل دفتر مرکزی حراست گمرک ایران شد

در مراسمی با حضور معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران و مسئولان نظارتی وزارت اقتصاد و دستگاه‌های ذی‌ربط، رحمان شاه‌محمدی به عنوان مشاور رئیس کل و مدیر کل دفتر مرکزی حراست گمرک ایران معرفی شد.

انتصاب در آموزش و پرورش هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، در این مراسم، از زحمات و تلاش‌های مهدی معینیان در زمان تصدی پست حراست گمرک ایران قدردانی به عمل آمد.

فرود عسگری معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در این مراسم به تشریح وظایف و مسئولیت‌های متعدد که با قوانین و مقررات مختلف ابلاغی از سوی سازمان مرتبط همراه است، پرداخت.

گمرک کیش

وی با قدردانی از تلاش‌های مهدی معینیان در زمان مسئولیت حراست گمرک ایران اظهار داشت: وی با دارا بودن ۴ ویژگی برتر از جمله تواضع، اخلاص، انصاف و سلامت کاری به خوبی توانست در حوزه گمرکی فعال و موفق باشد.

عسگری در بخش دیگری از سخنانش ضمن تبریک انتصاب رحمان شاه‌محمدی، انتظارات گمرک ایران را در حوزه حراست بیان کرد.

لازم به ذکر است شاه محمدی سال ها در جزیره کیش به عنوان یکی از مسئولان پر تلاش ،تاثیرگذار و مردمی مشغول به خدمت بود .

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه