سرخط خبرها
  • ماموریت یگان‌های ویژه در مرزها تا پایان ‌اربعین ادامه خواهد داشت
  • وزیر آموزش و پرورش: ۶۰ درصد بازنشستگان آموزش و پرورش درخواست استمرار خدمت دارند
  • نوجوانان کشتی فرنگی ایران، سوم جهان شدند
  • ثبت درخواست محصولات ایران‌خودرو بدون نیاز به واریز وجه آغاز شد
  • اعزام ۳۰۰ نوجوان زیارت‌اولی هرمزگان به کربلای معلی در قالب طرح (تا اوج)
  • تردد ۹۸ درصد زائران از مرزهای زمینی
  • درمان بیش از ۹ هزار مورد گرمازدگی
  • ثبت بیش از ۶۰۰ هزار خدمت سلامت به زائران اربعین
  • فرماندار مهران: شایعه تکمیل ظرفیت خودروگاه‌های اربعین کذب است
  • وزیر ارتباطات: کیفیت خدمات ارتباطی اربعین در مرز مهران ارتقا یافته است
  • قاتلین ۲ بسیجی دلاور در مشهد دستگیر شدند
  • تغییر زمان برگزاری سه آزمون پزشکی
  • عارف: رسانه‌ای کردن اختلافات پذیرفتنی نیست
  • وزیر بهداشت ۴ مرکز اهدای خون را افتتاح کرد
  • دیسکو کافه‌های نابهنجار همچنان فعال هستند
  • عضو کمیسیون برنامه مجلس: دولت بنزین را با راهکارهایی غیر از گران کردن مدیریت کند
  • انهدام باند سارقان حرفه‌ای در بهارستان

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش:

با پیگیری مطالبات مردمی، خروج خودروهای جزیره کیش تسهیل شد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از پیگیری مطالبه مردمی و جایگزینی تضمین بیمه‌ای به جای ضمانت نامه بانکی برای خروج خودرو از منطقه خبر داد.

کبیری مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، محمد کبیری تاکید کرد: در راستای پیگیری مطالبات مردمی،موضوع خروج خودروها از جزیره کیش در ایام تعطیلات و لزوم تسریع و تسهیل ایاب و ذهاب بین منطقه و سرزمین اصلی در دوران حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان و هموطنان عزیز، در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: با افزایش نرخ ارز گمرکی و به تبع آن ارائه ضمانت نامه بانکی به گمرک ایران که بعضا مستلزم ودیعه‌های سنگین نقدی بود؛ از اینرو طی مذاکره و تفاهمی با فرود عسگری معاون وزیر اقتصاد و رییس کل گمرک ایران، امکان بکارگیری «تضمین بیمه‌ای برای‌ بازگشت خودرو» به جای تضامین بانکی فراهم شد و ازین پس کیشوندان با فرآیندی بسیار ساده‌تر می‌توانند با سرزمین اصلی در رفت و آمد باشند.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش ضمن تاکید بر همکاری همیشگی گمرک ایران برای رفاه مردم، تصریح کرد: تسهیلات تفاهم شده با گمرک ایران برای استفاده از تضامین بیمه‌ای مربوط به خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی‌سی و آمریکایی نبوده ولیکن عبور و مرور آنها با سرزمین اصلی در حال پیگیری فوری از شورای تامین استان بوده و به موازات آن برای اصلاح مصوبه هیات وزیران، مذاکرات لازم با هیات دولت انجام شده و به محض حصول نتیجه به اطلاع کیشوندان خواهد رسید.

وی در پایان از همکاری گمرک ایران تقدیر و تاکید کرد: این تصمیم گامی در جهت رفاه بیشتر مردم و پاسخگویی به مطالبات به‌حق آنان است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه