سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

امضای تفاهم‌نامه همکاری گردشگری میان هفت منطقه آزاد کشور

در پایان دومین روز از نشست معاونان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری مناطق آزاد کشور، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان هفت منطقه آزاد کیش، قشم، ارس، ماکو، چابهار، اروند و انزلی به امضا رسید.

امضای تفاهم نامه گردشگری مناطق آزاد کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، این تفاهم‌نامه با هدف بهره‌برداری متقابل از ظرفیت‌های موجود در هر یک از مناطق و توسعه بازار گردشگری و رویدادهای ملی و بین‌المللی تدوین شده است. 

فراهم‌ سازی زمینه بهره‌برداری کارکنان مناطق آزاد از امکانات اقامتی، فرهنگی، تفریحی، رفاهی و گردشگری سایر مناطق، همکاری در برگزاری هفته‌های فرهنگی و گردشگری به صورت دوره‌ای در تمامی مناطق آزاد، طراحی و اجرای تورهای مشترک گردشگری میان مناطق و برنامه‌ریزی برای ایجاد و توسعه خطوط پروازی و دریایی بین مناطق آزاد از مهم‌ترین محورهای همکاری در این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم نامه را مسعود رهبری سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، علی حسنلو معاون گردشگری این سازمان، ادریس راموز و هادی زرشناس به ترتیب معاونان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان های مناطق آزاد قشم و اروند، عمر بلوچ، خلیل اله نورمحمدی، پونه نیکویی و مهدی عبدالله زاده به ترتیب سرپرستان معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان های مناطق آزاد چابهار، ارس، انزلی و ماکو به امضا رساندند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه