سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

برگزاری مراسم تجلیل از جهادگران جزیره کیش + فیلم

آیین سپاس و قدردانی از خدمات جهادگران و گروه‌های جهادی جزیره کیش برگزار شد.

جهادگران کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، در این مراسم، سرهنگ محمد میرزاده فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش با اشاره به نقش پررنگ جهادگران در ماه‌های اخیر اظهار داشت: گروه‌های جهادی بدون هیچ چشم‌داشتی و با روحیه‌ای خستگی‌ناپذیر، در حوزه‌های سازندگی، پزشکی و آموزشی در حال خدمت‌رسانی هستند. خدماتی که تنها به مناطق محروم محدود نمی‌شود، بلکه در مناطق برخورداری مانند شهرهای مهم وبزرگ کشور نیز شاهد اقدامات اثرگذار آنان هستیم.

وی افزود: در بحران‌هایی نظیر سیل و زلزله، جهادگران همواره جزو اولین نیروهای حاضر در محل بوده‌اند و با وجود همه خطرات، تا آخرین لحظه در کنار مردم مانده‌اند. هرچند به‌دلیل شرایط خاص جزیره کیش، نیاز به فعالیت‌های جهادی کمتر احساس می‌شود، اما گروه‌های جهادی کیش در استان هرمزگان، به‌ویژه در عرصه‌های آبرسانی و سازندگی، عملکرد قابل توجهی داشته‌اند.

سرهنگ میرزاده همچنین با اشاره به حضور یکی از کیشوندان در شورای جهادگران کشور، آن را فرصتی ارزشمند برای منطقه دانست و بر لزوم حمایت بیشتر از سوی ارگان‌های مسئول برای تداوم فعالیت‌های جهادی تأکید کرد. وی هدف اصلی فعالیت‌های جهادی را آماده‌سازی نیروهای تراز انقلاب اسلامی برای آینده کشور دانست .

در ادامه مراسم، حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا بی‌نیاز امام جمعه جزیره کیش نیز با اشاره به جایگاه والای جهاد در آموزه‌های اسلامی گفت: کار جهادی، رمز پیروزی ما در مقاطع مهمی همچون دفاع مقدس، عرصه‌های علمی و فرهنگی بوده است. خدمت جهادی بهترین نوع خدمت به خدا و خلق خداست و باید با روحیه‌ای خالصانه و ایمان به خدا انجام شود.

وی افزود: کار جهادی مستلزم بصیرت، استمرار و قدرت است. این مسیر، نیازمند ایمان، عشق و تعهد است تا بتواند به رشد فردی و اجتماعی منجر شود و اتکا به نیروهای داخلی و جوان، از اصول مهم جهاد در مسیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی است.

در بخش پایانی مراسم، نادر شبانی، مسئول مجمع جهادگران کیش و جانشین مجمع استان هرمزگان، گزارشی از وضعیت گروه‌های جهادی ارائه داد.

به گفته نادر شبانی در سامانه اطلس جهادی، هزار و200 گروه جهادی از استان هرمزگان ثبت شده‌اند که از این تعداد، ۲۴ گروه متعلق به جزیره کیش است و از این تعداد، 14 گروه فعال هستند که در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی، عمرانی و اشتغال فعالیت دارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه