سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

اجرای طرح توقیف خودروهای دارای کاور (اعمال تغییر در رنگ خودرو)

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش از اجرای طرح توقیف خودروهای کاور (تغییر رنگ)شده از ۲۰ فروردین ماه در جزیره کیش خبر داد.

توقیف خودرو
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، سروان "سید حسن حسینی فر" در تشریح جزئیات این خبر گفت: در اجرای ماده ۲۱ و ۲۲ آیین نامه راهنمایی و رانندگی پس از هماهنگی قضایی از تاریخ بیستم فروردین ماه خودروهایی که بدون طی نمودن تشریفات قانونی اقدام به تغییر رنگ خودرو نمودند توقیف و به پارکینگ منتقل می گردد. 

وی با اشاره به صدور اخطار کتبی و اطلاع رسانی قبلی به مالکین خودروهای مورد اشاره و تعیین ضرب‌العجل برای طی نمودن مراحل قانونی اعلام داشت: اجرای طرح توقیف به علت تغییر در اصالت خودرو و  شامل خودروهای در حال حرکت در سطح معابر و خودروهایی که در نمایشگاه های سطح جزیره و پارکینگ منازل متوقف می باشد می گردد.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش در پایان با تاکید بر لزوم اجرای قوانین راهنمایی رانندگی  از همکاری کیشوندان با پلیس راهور در راستای ارتقا فرهنگ ترافیک جزیره تقدیر کرد.

گفتنی است ماده ۲۱ آیین نامه راهنمایی و رانندگی (مالک وسیله نقلیه چنانچه قصد تغییر رنگ یا تعویض هر یک از قطعات اصلی وسیله نقلیه شامل موتور، شاسی و اتاق را داشته باشد باید پیشتر مجوز لازم را از واحد شماره گذاری راهنمایی و رانندگی دریافت نماید. تبصره -‌ و‌سایل نقلیه عمومی باری و مسافری مشمول مقررات مربوط می‌ باشند.) و ماده ۲۲ آیین نامه راهنمایی و رانندگی (تعویض قطعات اصلی و همچنین تغییر رنگ وسایل نقلیه وارداتی پیش از شماره ‌گذاری نیز منوط به دریافت مجوز کتبی از واحدهای شماره ‌گذاری می ‌باشد.) می باشدکه بایستی توسط شهروندان و کیشوندان اجرا گردد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه