سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

لزوم توجه به مهارت‌آموزی سربازان /۴۵ سربازان وظیفه آموزش‌های مهارتی فرا گرفتند

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش بر لزوم توجه به مهارت‌آموزی سربازان برای اشتغال جوانان در سطح جامعه تاکید کرد و گفت: تا به امروز بیش از ۴۵ نفر از سربازان آموزش مهارت های تخصصی فرا گرفتند.

فرمانده نیروی انتظامی کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، سرهنگ " نبی اله قاسمی" در تشریح جزئیات این خبر گفت: باید مهارت آموزی سربازان وظیفه را ترویج و توسعه دهیم تا شاهد افزایش اشتغال پذیری جوانان در کشور باشیم.سربازان آینده سازان کشور هستند و کارکردن برای جوانان کشور بسیار ارزشمند است.

وی افزود: بزرگ‌ترین چالش امروز کشور موضوع اشتغال است و ‌جوانان برای ورود به بحث اشتغال نیاز به توانمندی و مهارت دارند؛ با ارائه آموزش‌های مهارتی به سربازان وظیفه می‌توان قابلیت و توانمندی جوانان را برای اشتغال زایی افزایش داد.

سرهنگ قاسمی با بیان اینکه مهارت آموزی آغاز فرایندی است که زندگی جوانان را احیا می‌کند و از ابتدای سال تا کنون بیش از ۸۰ سرباز در این مهارت آموزی شرکت کرده اند، گفت: تا به امروز بیش از ۴۵ نفر از سربازان آموزش مهارت های تخصصی فرا گرفتند و ۳۵ نفر  از سربازان وظیفه نیز در حال آموزش می باشند.

فرمانده پلیس کیش اظهارکرد: ما در طرح جامع مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح هم توسعه توانمندی و قابلیت های جوانان و هم اشتغال پذیری جوانان را دنبال می‌کنیم.

قاسمی تصریح کرد: سربازان همواره مدافع انقلاب محسوب می‌شوند و به عنوان یکی از مهم‌ترین ارکان بنیه دفاعی در نیروهای مسلح، از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند.

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش خاطرنشان کرد: دستگاه‌های دولتی و خصوصی با همکاری گسترده در زمینه مهارت‌های تخصصی می‌توانند گامی ارزنده در آموزش سربازان به عنوان نیروی کار برای آینده جامعه بردارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه