سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش:

جزیره کیش نمونه موفق اجرای طرح های پیشگیرانه و غربالگری در کشور است

رحیم سرهنگی در آیین آغاز به کار همایش های تازه ها وچالش ها در بیماری های کبدی و گوارش گفت: موفقیت کیش در اجرای طرح های پیشگیرانه می تواند نقشه راه سلامت کشور باشد

همایش پیشگیری و غربالگری در کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، در آیین افتتاح دو همایش تازه ها و چالش ها در بیماری های کبدی و گوارش که با حضور بیش از یکصد فوق تخصص کبد و گوارش و اساتید دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور از ۱۹ مهر آغاز شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: آموزش و سلامت دو شاخصه مهم توسعه انسانی در جوامع هستند لذا توسعه این دو را در جزیره کیش در دستور کار قرار دادیم.

رحیم سرهنگی افزود: در حوزه سلامت، موضوع پیشگیری را به عنوان الویت درنظر گرفتیم و براساس مطالعات انجام شده درخصوص شیوع سرطان ها با برنامه ریزی در سه موضوع شایع اقدامات پیشگیرانه خود را در جزیره کیش آغاز کردیم. تزریق واکسن هپاتیت از سال گذشته و غربالگری بانوان با هدف پیشگیری از سرطان سینه از چندماه پیش برای عموم در حال انجام است و در گام سوم در تلاش هستیم غربالگری سرطان گوارش و کبد نیز برای کیشوندان انجام شود.

وی تصریح کرد: سلامت جسم وروان به عنوان شاخص های رفاه در جوامع مطرح هستند و مانیز سعی کردیم با ترسیم نقشه راه سلامت و توریسم سلامت به افزایش رفاه اجتماعی در جزیره کیش کمک کنیم.

سرهنگی در پایان اظهار داشت: جزیره کیش در حوزه سلامت به ویژه مباحث غربالگری می تواند نقشه راهی برای کشور باشد .

رییس بیمارستان تخصصی وفوق تخصصی جزیره کیش هم درمراسم افتتاح این همایش ها با اشاره به شیوع سرطان در کشور و سرعت رشد آن گفت: با توجه به آمارهای شیوع سرطان در کشور، یکی از رسالت های بیمارستان کیش موضوع پیشگیری است و در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده است.

امید براتی با تقدیر از همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ویژه پروفسور علویان افزود: واکسیناسیون هپاتیت و غربالگری سرطان سینه برای اولین بار درکشور در جزیره کیش اجرایی شد و در پی برگزاری همایش های تازه ها و چالش ها در بیماری های کبدی و گوارش درصدد هستیم طرح غربالگری سرطان گوارش و کبد نیز در جزیره کیش انجام شود.

وی در ادامه در خصوص برنامه برگزاری روز نخست همایش اظهار داشت: در روز اول همایش که با عنوان "تازه ها و چالش ها در بیماری های کبدی" در حال برگزاریست موضوعات رفلاکس معده، کبد چرب، بیماری های عفونی، هپاتیت B و C و افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی هستند مورد بحث و تبادل و نظر قرار می گیرد.

رییس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش در پایان در مورد برنامه های همایش دوم تصریح کرد: در روز دوم همایش که با عنوان "تازه ها و چالش ها در بیماری های گوارش" جمعه ۲۰ مهر برگزار می شود در خصوص لزوم و اهمیت غربالگری سرطان روده و جنبه وراثتی آن، سرطان معده و موارد درمان با استفاده از تکنیک آندوسونوگرافی، اساتید وپزشکان حاضر به تبادل اطلاعات ودستاوردها می پردازند.

گفتنی است همایش های تازه ها وچالش ها در بیماری های کبدی و گوارش به همت بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش تا ۲۰ مهر ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه