سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

افزایش ۱۶ برابری فروش زمین توسط سازمان منطقه آزاد کیش

گزارش سازمان حسابرسی حاکی از افزایش ۱۶ برابری فروش زمین توسط سازمان منطقه آزاد کیش است. درآمدهای این منطقه از محل فروش زمین نیز حدود ۱۵۰درصد رشد داشته است.

ساختمان سازمان منطقه آزاد کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، بررسی گزارش سازمان حسابرسی کشور نشان می‌دهد سازمان منطقه آزاد کیش در دوره ۶ ماه منتهی به شهریورماه سال گذشته از محل فروش زمین حدود ۱۵۰ درصد افزایش درآمد در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ داشته است.

بر این اساس درآمد حاصل از فروش زمین در مدت یاد شده ۶۶۲۵۷۰۳ میلیون ریال معادل ۶۶۲ میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان بوده که حاکی از رشد حدود ۱۵۰ درصدی دارد.

درآمدهای منطقه آزاد کیش در ۶ ماه منتهی به سال ۱۴۰۱ حدود ۲۶۶ میلیارد و ۷۰۴ میلیون تومان بوده است.

درآمدهای سازمان مذکور از محل تمدید دوره ساخت فروش زمین و اجاره زمین به ترتیب حدود ۱۱۸ و ۱۰۸ میلیارد تومان بوده است.

در بخشی از گزارش سازمان حسابرسی درباره نحوه فروش زمین آمده است؛

«با توجه به ماده ۱۱ از فصل سوم قانون و مقررات مناطق آزاد تجاری-صنعتی بهای فروش هر متر مربع زمین با در نظر گرفتن موقعیت اقتصادی و کاربری به‌علاوه هزینه آماده‌سازی از قبیل تفکیک، تسطیح، خاکبرداری،‌ خیابان‌بندی و زه‌کشی توسط سازمان تعیین می‌شود.

نرخ‌گذاری و نحوه فروش زمین بر اساس مصوبات کمیسیون اقتصادی و ارزشیابی تعیین و به‌فروش می‌رسد. از خرداد ۱۳۹۱ تمام مصوبات کمیسیون امور اقتصادی و ارزشیابی زمین به تصویب هیئت مدیره سازمان نیز رسیده است.

فروش زمین توسط سازمان با ارائه طرح از سوی خریدار،‌ احراز تمکن مالی وی و تصویب در کمیسیون اقتصادی و ارزشیابی زمین صورت می‌پذیرد. ضمناً فروش زمین‌های کمتر از ۱۰۰۰ مترمربع توسط شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش از طریق مزایده و بالاتر از نرخ‌های مصوب سازمان انجام می‌گیرد.

نرخ‌های فروش زمین هر سال بر اساس مصوبه کمیته ارزیابی زمین سازمان صورت گرفته و به نرخ مصوب روز زمان واگذاری محاسبه می‌شود. افزایش ۱۶ برابری فروش زمین سازمان منطقه آزاد کیش نسبت به سال قبل به دلیل‌ افزایش فروش است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه