سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش :

توسعه نوآوری در کیش ، منافع ملی فراوانی را برای کشور به ارمغان خواهد آورد

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: توسعه نوآوری و حضور و فعالیت شرکت های دانش بنیان در جزیره کیش، منافع ملی فراوانی را برای کشور به ارمغان خواهد آورد.

شرکت های دانش بنیان کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، رحیم سرهنگی سه شنبه ۸ خرداد از نمایشگاه محصولات شرکت های دانش بنیان واقع در مرکز نوآوری کیش بازدید کرد و با توانمندی های شرکت های دانش بنیان در این نمایشگاه آشنا شد.

در این نمایشگاه 14 شرکت منتخب از ۳۵ شرکت دانش بنیان، خلاق ، نوآور و استارت آپ که در مجموعه مرکز نوآوری حضور داشتند و این شرکتها در حوزه های طراحی و تولید تجهیزات نفتی، تصفیه آب و پساب، طراحی و ساخت و پشتیبانی نرم افزار و اپلیکیشن سازمانی، بازی، اسباب بازی و سرگرمی، پلتفرم سیمان بان، بازسازی و نوسازی اماکن و هوشمند سازی ، برق و الکترونیک، فوتونیک، مخابرات و سیستم های خودکار، ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته، کاشت گل و گیاهان زینتی، ارائه خدمات شبکه داده های رایانه ای و مخابراتی، طراحی، ساخت و تولید سیلندرهای تحت فشارکامپوزیتی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم افزارهای رایانه ای، برق و الکترونیک،فوتونیک،مخابرات، علمی و آموزشی و سیستم های خودکار و پلتفرم اشتراک گذار اجاره وسایل نقلیه فعالیت دارند.

شرکت های فن آوری کیش
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه این بازدید توسعه فعالیت شرکت های دانش بنیان را زمینه ساز رشد و پیشرفت اقتصاد کشور عنوان کرد و افزود: از کسب و کارهای استارت آپ و شرکت های دانش بنیان برای توسعه بر اساس مزیت‌های جزیره کیش و اولویت کشور حمایت می‌شود.
وی با بیان این که به کارگیری شرکت های دانش بنیان و فعالیت های دانش محور در ارتقا کیفی ارائه خدمات نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت؛ خاطر نشان کرد: حمایت از شرکت های دانش بنیان، مسیر تبدیل دانش به ثروت را شتاب می بخشد از اینرو از حضور و فعالیت شرکت های دانش بنیان، خلاق، نوآور و استارت آپ در جزیره کیش استقبال می کنیم.
گفتنی است در این بازدید اصغر باقرزاده مشاور و مدیر کل حوزه مدیرعامل، محمد عبدالهی دستیار ویژه مدیرعامل ، علی رضا فراهانی سرپرست موسسه آموزشی علوم و فنون کیش، محسن رحیمی نماینده ویژه مدیرعامل در امور ساماندهی و مدیریت مدارس الغدیر و سید ابراهیم هاشم ورزی سرپرست مدیریت روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش حضور داشتند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه