سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

افراد از جراحی زیبایی در مطب های غیرمجاز خودداری کنند

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت: افرادی که اقدام به انجام اعمال زیبایی به ویژه بوتاکس می کنند عمدتا پزشک نیستند و به صورت غیر قانونی فعالیت می کنند.

بوتاکس
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، محمدرضا رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با تاکید بر اینکه مردم سلامت و زیبایی خود را به دست افراد سودجو و بدون صلاحیت ندهند اظهار داشت: ممکن است برخی از این عوارض برگشت ناپذیر بوده و تا پایان عمر باقی بمانند.

وی افزود: افرادی که اقدام به انجام چنین کارهایی به ویژه انجام اعمال زیبایی (بوتاکس) می کنند عمدتا پزشک نیستند و به صورت غیر قانونی فعالیت می کنند، این افراد هیچ گونه مجوزی از مراکز پزشکی و بهداشتی ندارند و گاه خود را پزشک هم معرفی می کنند.

این مسئول از مردم خواست تا در صورت آگاهی و یا برخورد با این گونه موارد، جهت جلوگیری از عواقب جبران ناپذیر، مراتب را از طریق شماره تلفن های ۰۷۶۴۴۴۲۳۳۱۱ در وقت اداری در میان بگذارند .

رضانیا ابراز کرد: مرکز توسعه سلامت نیز با جدیت پیگیری لازم را در جهت برخورد با این افراد در دستور کار دارد.

رییس مرکز توسعه سلامت کیش با بیان اینکه سلامت و کیفیت زندگی بستگی به بسیاری از عوامل اجتماعی دارد یادآور شد: این مساله تنها به سیستم مراقبت پزشکی و بهداشتی وابسته نیست، افراد در تعامل با یکدیگر و سیستم بهداشتی می توانند سلامت فرد را بهبود بخشیده و جامعه سالم تری را ایجاد می کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه