سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

محکومیت جنایات اغتشاشگران در کرمانشاه با حضور با شگوه مردم

راهپیمایی محکومیت جنایات اغتشاشگران همزمان با تشییع شهدای پاسدار مدافعان امنیت «محمد شیدایی» و «محسن جمالی» و همچنین شهیده مظلوم «ملینا اسدی» در کرمانشاه برگزار شد.

راهپیمایی مردم کرمانشاه
به گزارش خبرنگار کرمانشاه خبرگزاری موج

، مراسم راهپیمایی محکومیت اقدامات اغتشاشگران همزمان با تشییع شهدای پاسدار مدافعان امنیت «محمد شیدایی» و «محسن جمالی» و همچنین شهیده مظلوم  «ملینا اسدی» کودک سه ساله کرمانشاهی از  میدان مدرس به سمت میدان آزادی با حضور پرشور مردم برگزار شد.

این مراسم  با صفوف به هم پیوسته آحاد مختلف مردم، حملات وحشیانه اغتشاشگران در روزهای اخیر را محکوم کردند و شعار دادند که اعتراض‌ها از آشوب گذشته و به حملات تروریستی رسیده است.

شهروندان کرمانشاه اگرچه نسبت به وضعیت اقتصادی کشور معترض بودند اما جهاد در جبهه با دشمن انقلاب که با فتنه و اغتشاش طرح‌ریزی شده را امروز با بصیرت عمیق و نگاه عارفانه با حضور آگاهانه در راهپیمایی محکوم کردند و با افتخار پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران را کفن خود می دانستند.

گفتنی است که در تشییع پیکر مطهر این شهدا حجت الاسلام و المسلمین «حبیب‌الله غفوری» نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، «منوچهر حبیبی» استاندار کرمانشاه و جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی و اقشار مختلف مردم مومن و متدین شهر کرمانشاه نیز حضور داشتند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه