سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

ذخایر کالاهای اساسی کرمانشاه در وضعیت مطمئن قرار دارد

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به تداوم روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی اعلام کرد ذخایر استان در وضعیت مناسب قرار دارد و پاسخگوی نیاز بازار است. وی از مردم خواست مطابق روال عادی خرید کنند.

کالای اساسی
به گزارش خبرگزاری موج از کرمانشاه

، سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی در استان بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای ادامه دارد، اعلام کرد ذخایر کالاهای اساسی استان در وضعیت مطلوب و پاسخگوی نیاز بازار است.

قباد شعبانی روز چهارشنبه دهم دی‌ماه، در جریان بازدید از انبارهای ذخایر راهبردی کالاهای اساسی استان، میزان موجودی اقلام ضروری را مناسب ارزیابی کرد و گفت: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد ذخایر کالاهای اساسی استان در شرایط پایدار و مطمئن قرار دارد.

وی با اشاره به برخی شایعات مطرح‌شده در فضای عمومی افزود: هیچ‌گونه کمبودی در انبارهای استان وجود ندارد و تأمین کالاهای اساسی به‌صورت منظم و برنامه‌ریزی‌شده در حال انجام است.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: مدیریت استان با رصد مستمر بازار، تمام تلاش خود را به‌کار گرفته تا از بروز هرگونه اختلال در عرضه کالاهای اساسی جلوگیری کند و آرامش بازار حفظ شود.

شعبانی تأکید کرد: شهروندان می‌توانند مطابق روال عادی خرید کنند و نیازی به خرید مازاد یا زودهنگام وجود ندارد، چراکه خریدهای هیجانی ممکن است به چرخه عرضه برخی کالاها آسیب وارد کند.

در ادامه، سعید کریمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز با اشاره به وضعیت مطلوب ذخایر راهبردی گفت: با توجه به ذخیره‌سازی مناسب انجام‌شده، هیچ نگرانی از بابت تأمین نیاز بازار وجود ندارد.

وی افزود: اکیپ‌های نظارتی سازمان جهاد کشاورزی به‌صورت مستمر وضعیت بازار را پایش می‌کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، احتکار یا گران‌فروشی، برخورد قانونی انجام خواهد شد.

کریمی خاطرنشان کرد: هماهنگی و تعامل مناسبی میان دستگاه‌های اجرایی، توزیعی و نظارتی استان برقرار شده و همین موضوع نقش مهمی در ثبات بازار و تأمین آرامش روانی مصرف‌کنندگان ایفا می‌کند.

همچنین علی ملکشاهی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه، با اشاره به حجم بالای ذخایر موجود اظهار داشت: مقادیر قابل توجهی از اقلام اساسی از جمله برنج، روغن و شکر در انبارهای این اداره‌کل در سراسر استان ذخیره‌سازی شده است.

وی افزود: بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار استان، توزیع کالاهای اساسی حتی در روزهای تعطیل نیز بدون وقفه ادامه دارد تا نیاز بازار به‌طور کامل تأمین شود.

ملکشاهی تصریح کرد: کالاهای اساسی از طریق شبکه‌های تعیین‌شده، به‌ویژه فروشگاه‌های زنجیره‌ای و فروشگاه‌های امین، با نظارت کامل و به‌صورت هدفمند در اختیار مصرف‌کنندگان نهایی قرار می‌گیرد تا از بروز کمبود یا تشکیل صف‌های غیرضروری جلوگیری شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه