معاون علمی رئیسجمهور از حمایت برای ایجاد سکوی صادرات فناوری در کرمانشاه خبر داد
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در نشست اقتصاد دانشبنیان و دیجیتال استان کرمانشاه، ضمن اعلام حمایت از ایجاد سکوی صادرات فناوری به کشور عراق در این استان، از آمادگی معاونت علمی برای حمایت از طرحهای فناورانه استان خبر داد.

، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در خصوص حمایت از برج فناوری استان، گفت: برای تکمیل برج فناوری استان آمادگی داریم، به شرط آنکه پروپوزال آن تهیه شود. ما تا سقف ۵۰ میلیارد تومان از این طرح حمایت خواهیم کرد.
وی افزود: ما همچنین تا سقف ۵۰ میلیارد تومان از هستههای پژوهشی مستقر در پارک علم و فناوری و کارخانه نوآوری، به شرط ارائه برنامه، حمایت خواهیم کرد.
معاون علمی رئیس جمهور در خصوص تکمیل مرکز نوآوری سنقروکلیایی و همچنین حمایت از شتابدهندهها نیز قول مساعد داد.
وی در ادامه، درباره درخواست مطرح شده در این نشست مبنی بر حمایت از تاسیس اتاق تمیز در استان، اظهار داشت: چنانچه دانشگاه رازی و علوم پزشکی به توافق برسند و مستندات لازم را ارائه دهند، ما آمادگی داریم برای تاسیس اتاق تمیز تا سقف ۱۰۰ میلیارد تومان حمایت کنیم.
همچنین، معاون علمی رییس جمهور برای حمایت از طرحهای مرتبط با هوش مصنوعی در استان اعلام آمادگی کرد.
افشین در خصوص کارخانه نوآوری نیز تصریح کرد: چنانچه فضای مناسبی برای این کارخانه که میتواند به رشد اکوسیستم دانشبنیان استان کمک کند، تخصیص یابد، تجهیز آن را ما انجام خواهیم داد.
منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به اهمیت توجه به حوزه علم و فناوری، گفت: اگر دنبال جهش پایدار هستیم، باید به سمت توسعه اقتصاد دانشبنیان برویم.
وی با اشاره به ظرفیتهای استان کرمانشاه در حوزه علم و فناوری، گفت: دانشگاههای ما در سطح کشور جایگاه ویژهای دارند و قریب به ۶۰ هزار دانشجو در دانشگاههای استان تحصیل میکنند که از این تعداد دو هزار نفر دانشجویان خارجی هستند.
حبیبی با اشاره به فعالیت ۶۰۰ واحد فناور و ۱۰۰ شرکت دانشبنیان در استان، گفت: در این حوزه نیز استان کرمانشاه ظرفیت و جایگاه مناسبی دارد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به لزوم حمایت از نخبگان، گفت: باید به جایی برسیم که نخبگان ما به دنبال مهاجرت از دیار خود نباشند.
حبیبی همچنین به برج فناوری استان اشاره کرد و گفت: انتظار داریم هم جهت تکمیل ساختمان برج فناوری استان و هم احداث شهرک فناوری استان که میتواند فضای مناسبی را در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار دهد، حمایت مناسبی از استان صورت گیرد.
وی همچنین به ظرفیتهای استان در حوزه گیم و انیمیشن اشاره کرد و خواستار حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری از استان در این حوزه شد.
حبیبی در ادامه با اشاره به همجواری استان کرمانشاه با کشور عراق، گفت: کرمانشاه این ظرفیت را دارد که به سکوی صادرات فناوری به عراق تبدیل شود. در دیدارهایی هم که با طرف عراقی داشتهایم، آنها تمایل دارند از توانمندیهای ما در حوزههای علمی و تکنولوژیهای نوین استفاده کنند.
ارسال نظر