سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه:

درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت معصومه (س)، مطالبه عمومی در گیرودار عوارض شهرداری

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه درباره آخرین وضعیت پروژه درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت معصومه(س) گفت: نقشه‌های این درمانگاه تهیه شده و در مرحله بارگذاری اسناد مناقصه است و همچنان در گیرودار عوارض نا متعارف شهرداری مسکوت مانده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه
به گزارش خبرنگار کرمانشاه خبرگزاری موج

، میثم حجتی‌پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه ابراز داشت: گره فعلی پروژه درمانگاه تخصصی حضرت معصومه (س) مطالبه بالای ۳۰ میلیارد تومانی شهرداری از ماست تا مجوزهای لازم را صادر کند، اما ما تقاضا کردیم که ریز این این هزینه میلیاردی مشخص شود که تاکنون ریز این بدهی را در اختیار ما قرار نداده‌اند.

به گفته مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه ، اگر شهرداری همکاری بیشتری برای احداث این درمانگاه تخصصی داشت، اکنون پیشرفت ساخت آن بالا ۴۰ درصد شده بود.

حجتی‌پور زمان مورد نیاز برای احداث این درمانگاه از آغاز شروع ساخت آن را حداقل دو سال اعلام کرد و یادآور شد: با احداث این درمانگاه همه بخش‌های درمانگاه فعلی از جمله زنان، کودکان، عمومی و... به درمانگاه جدید منتقل خواهد شد.

وی سپس از راه‌اندازی بخش LDR بیمارستان حضرت معصومه(س) یاد کرد که از بهترین زایشگاه‌های کرمانشاه به شمار می‌رود و اظهار داشت: در این بخش اتاق‌های مجزایی برای هر یک از مادران باردار با بهترین امکانات در نظر گرفته شده و حتی امکان حضور همسر در کنار زنان باردار نیز وجود دارد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه معتقد است، کیفیت خدماتی که در این بیمارستان چه در حوزه زایمان طبیعی و چه سزارین به مادران باردار ارائه می‌شود، با خدمات بیمارستان‌های خوب و مطرح کشور برابری می‌کند.

 

اورژانس جدید بیمارستان شهدا دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه گفت: اورژانس جدید و مجهز بیمارستان شهدای کرمانشاه امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

میثم حجتی‌پور با اشاره به آخرین وضعیت پروژه در حال احداث اورژانس بیمارستان شهدا، گفت: این پروژه هم‌اکنون ۹۲ درصد پیشرفت دارد و امسال افتتاح خواهد شد. تلاش می‌کنیم راه‌اندازی این پروژه در پاییز امسال صورت بگیرد تا در سه ماهه پایانی سال در اختیار بیماران باشد.

وی ظرفیت اورژانس جدید را ۲۸ تخت اعلام کرد که سه برابر ظرفیت اورژانس فعلی است و ادامه داد: اورژانس جدید بیمارستان شهدا از نظر کیفیت، ساختار و تجهیزات در بین مراکز درمانی کرمانشاه کم نظیر است.

مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه اعتباری که تاکنون برای این پروژه هزینه شده را ۶۰ میلیارد تومان اعلام کرد که با نصب تجهیزات و راه‌اندازی نهایی به حدود ۱۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

حجتی‌پور خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی اورژانس جدید، برنامه‌های متعددی برای ساختمان اورژانس قدیمی بیمارستان شهدا داریم، از جمله اینکه آنجا را به یک مرکز دیالیز تبدیل کنیم. البته احتمالا در کوتاه مدت اتاق‌های عمل‌ بیمارستان را به این ساختمان منتقل می‌کنیم تا بتوانیم اتاق عمل‌های فعلی که از نظر تجهیزات بسیار به روز اما از نظر ساختمان قدیمی هستند را نوسازی کنیم.

 

وضعیت درمانگاه‌های تامین اجتماعی در شهرستان‌ها

حجتی‌پور درباره ایجاد درمانگاه تامین اجتماعی در شهرستان‌های استان که متناسب با جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی استحقاق داشتن درمانگاه را دارند نیز گفت: کار ساخت درمانگاه پاوه که اکنون در مرکز استیجاری فعال است آغاز شده و در شهرستان سرپل ذهاب نیز در کنار فعال بودن مرکز استیجاری، زمین و نقشه‌ها برای احداث ساختمان ملکی در اختیار است و کار به زودی آغاز خواهد شد.

وی اظهار کرد: در کنگاور نیز زمین ۲۴۰۰ متری در اختیار ما قرار گرفت که سعی می‌کنیم احداث درمانگاه ملکی را به زودی آغاز کنیم. در هرسین نیز با وجود اخذ مجوزهای لازم هنوز زمینی برای راه‌اندازی درمانگاه پیدا نکرده‌ایم.

مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه با اشاره به اینکه اکنون درمانگاه تامین اجتماعی در اسلام آبادغرب به صورت دو شیفته و در سنقر و صحنه نیز در مراکز ملکی فعال است، گفت: از نظر پوشش شهرستان‌ها شرایط مطلوبی داریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه