English

امام جمعه سنندج:

حج نماد انسجام امت اسلامی و عید قربان تجلی بندگی خالصانه است

ماموستا فایق رستمی، امام جمعه سنندج، در خطبه‌های خود بر مفاهیم وحدت اسلامی، فلسفه ایثار و بندگی در عید قربان و لزوم همدلی با مردم مظلوم فلسطین تأکید کرد.

حج نماد انسجام امت اسلامی و عید قربان تجلی بندگی خالصانه است
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، امام جمعه سنندج در خطبه‌های نماز عید قربان در مسجد جامع این شهر اظهار داشت: امروز هزاران حاجی از سراسر جهان، نمایندگان کشورهای مختلف، در سرزمین وحی گردهم آمده‌اند و حج به عنوان نمادی از اتحاد، یکرنگی و انسجام امت اسلامی جلوه‌گر است.

وی افزود: این مناسک مقدس، پیام‌آور همبستگی و برادری میان مسلمانان است که فراتر از مرزهای جغرافیایی، همه را به هم پیوند می‌دهد.

ماموستا فایق رستمی در ادامه به فلسفه عید قربان اشاره کرد و گفت: حضرت ابراهیم (ع) همواره مطیع فرمان خداوند بود و در آزمون‌های الهی بارها سربلند بیرون آمد، ما نیز باید با تبعیت از دستورات پروردگار، مسیر سعادت در دنیا و آخرت را بپیماییم، این ایثار و بندگی است که انسان را به کمال و رستگاری می‌رساند.

وی از جوانان خواست که حضرت اسماعیل (ع) را به عنوان الگوی زندگی خود برگزینند و در همه حال، مطیع خداوند و نیز والدین باشند؛ چرا که این راه، مسیر روشن نجات و موفقیت است.

امام جمعه سنندج همچنین به جنایات رژیم صهیونیستی و وضعیت غم‌انگیز مردم مظلوم غزه پرداخت و گفت: هزاران کودک فلسطینی در نتیجه حملات بی‌رحمانه و وحشیانه صهیونیست‌ها یتیم شده‌اند و بسیاری از مردم بی‌گناه به قتل رسیده‌اند. متأسفانه سازمان‌های بین‌المللی نه تنها اقدامی مؤثر برای توقف این کشتار انجام نمی‌دهند، بلکه سکوتشان، بر عمق این فاجعه می‌افزاید. ما باید صدای مظلومیت فلسطینیان باشیم و برای پایان دادن به این ظلم و بیداد جهانی تلاش کنیم.

ماموستا رستمی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز عید قربان تاکید کرد: اسلام دینی است سرشار از عطوفت، مهربانی و کرامت انسانی که در آن هیچ تفاوتی میان انسان‌ها از لحاظ نژاد، قومیت یا رنگ پوست وجود ندارد و تنها معیار برتری و ارزش، تقوای الهی است. این آموزه‌های والای اسلامی پایه و اساس همزیستی مسالمت‌آمیز و برابری میان انسان‌ها را تشکیل می‌دهد.

نماز عید قربان در مذهب شافعی (اهل سنت) به صورت دو رکعت اقامه می‌شود که در هر رکعت، تکبیرهای خاصی ذکر می‌گردد؛ در رکعت اول، پس از تکبیره‌الإحرام و قبل از قرائت سوره فاتحه، هفت تکبیر گفته می‌شود و در رکعت دوم، پیش از قرائت فاتحه، پنج تکبیر ادا می‌گردد، در مجموع دوازده تکبیر که نشان از شکوه و بزرگی این روز مبارک دارد.

پس از اقامه نماز عید، امام جماعت به قرائت خطبه‌ها می‌پردازد که ضمن بیان معارف دینی و فلسفه عید قربان، موضوعات اجتماعی و اخلاقی روز نیز در آن مطرح می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه