English

مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی کردستان اعلام کرد:

افزایش سهمیه بیمه کارگران ساختمانی کردستان برای ارتقاء رفاه اجتماعی ضروری است

مدیر کل اداره کار استان کردستان اظهار کرد: کارگران با تاکید بر ضرورت بهبود کیفیت خدمات درمانی و کاهش تعرفه‌های پزشکی، خواستار رسیدگی فوری به این مسائل شدند.

 افزایش سهمیه بیمه کارگران ساختمانی کردستان برای ارتقاء رفاه اجتماعی ضروری است
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، برهان صلواتی اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۲۱ هزار کارگر ساختمانی در استان کردستان تحت پوشش بیمهتامین اجتماعی قرار دارند و علاوه بر این، حدود ۱۸ هزار نفر دیگر نیز در صف انتظار برای دریافت بیمه هستند. باتوجه به اهمیت بالای حمایت از کارگران ساختمانی به عنوان یکی از اصلی‌ترین قشرهای فعال در عرصه ساخت‌وسازو توسعه استان، ما خواستار توجه ویژه و حمایت همه‌جانبه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه افزایش سهمیه بیمه کارگران ساختمانی استان کردستان هستیم تا بتوانیم پوشش بیمه‌ای گسترده‌تر و جامع‌تری برای اینعزیزان فراهم کنیم.

وی افزود : علاوه بر این، کارگران ساختمانی خواستار ارتقاء کیفیت خدمات درمانی ارائه شده به آنها می‌باشند. کاهش تعرفه‌های پزشکی و تسهیل دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی با کیفیت، از مطالبات مهم این قشر زحمتکش است که امیدواریم با همکاری و پیگیری مسئولین مربوطه به صورت جدی مورد رسیدگی قرار گیرد. ارائه خدمات درمانی مطلوب، می‌تواند نقش مهمی در بهبود شرایط کاری و ارتقاء سلامت جسمی کارگران داشته باشد و به نوعی امنیت شغلی و رفاهی آنان را تضمین نماید.

صلواتی یادآور  شد: لذا ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته تاکنون، تاکید داریم که افزایش سهمیه بیمه و بهبود شرایط خدمات درمانی کارگران ساختمانی در استان کردستان باید در اولویت برنامه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گیرد تا بتوانیم گامی موثر در جهت رفاه و امنیت این قشر زحمتکش برداریم. 

وی بیان کرد: در نحوه  بیمه کارگران ساختمانی ضعف وجود دارد، که موجب نارضایتی کارگران از نحوه بازرسیکارگزاران تامین اجتماعی شده است.

صلواتی افزود: همچنین قطع یارانه بیمه رانندگان و کارگران خبازی‌ها منجر به نارضایتی این قشر از جامعهشده است، حمایت و پشتیبانی دولت و برقراری یارانه دولتی برای بیمه اصناف ذکر شده ضروری است.

مدیر کل اداره کار گفت: در حال حاضر ۲۱ هزار کارگر ساختمانی در استان کردستان بیمه شده اند و حدود ۱۸ هزار نفر نیز در صف بیمه قراردارند ما خواستار حمایت وزارت تعاون در بحث افزایش سهمیه بیمه کارگران ساختمانی استان هستیم.

وی اظهار داشت: کارگران خواستار افزایش کیفیت خدمات درمانی و کاهش تعرفه‌های پزشکی هستند که باید رسیدگی شود و در نحوه  بیمه کارگران ساختمانی ضعف وجود دارد، که موجب نارضایتی کارگران از نحوه بازرسی کارگزاران تامیناجتماعی شده است.

همچنین قطع یارانه بیمه رانندگان و کارگران خبازی‌ها منجر به نارضایتی این قشر از جامعه شده است، حمایت وپشتیبانی دولت و برقراری یارانه دولتی برای بیمه اصناف ذکر شده ضروری است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه