English

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان اعلام کرد:

کردستان سبز ، نماد توسعه پایدار

مدیرعامل شرکت گاز کردستان اظهار داشت: سبز شدن استان کردستان از منظر گازرسانی، نمادی روشن از بهبود کیفیت زندگی، گسترش عدالت اجتماعی و گامی مؤثر در مسیر حفاظت از محیط زیست است.

کردستان سبز ، نماد توسعه پایدار

، احمد فعله گری در گفت گو‌با خبرنگار خبرگزاری موج کردستان،  سبز شدن استان کردستان در زمینه گازرسانی را به معنای دسترسی کامل و یکسان به گاز طبیعی برای تمام ساکنین این استان دانست و اظهار داشت :است.  

وی این اتفاق مهم را بسیار با اهمیت ذکر کرد و گفت : در حالی استان کردستان به یکی از اولین استان‌های سبز کشور تبدیل شده که وضعیت جغرافیایی و توپوگرافی این منطقه از کشور بسیار ویژه بوده و امروز گاز سهم همه مردم استان است و این شاخص دارای اهمیت ویژه ای است که می توان آن را به سنجه های ذیل تقسیم کرد. 

فعله گری اولین عامل و شاخص در زمینه سبزشدن استان کردستان در زمینه گازرسانی را  ایجاد عدالت اجتماعی ذکر کرد و بیان داشت : با گازرسانی به مناطق روستایی و محروم، عدالت اجتماعی در استان ایجاد شده است و همه ساکنین به امکانات گرمایشی و پخت و پز و منبع دائمی انرژی دست پیدا کرده اند. 

این مقام مسئول یادآور شد : دومین اثر مثبت توسعه گازرسانی در استان کردستان توسعه اقتصادی است و گازرسانی به توسعه صنایع و مشاغل کوچک در مناطق روستایی کمک می‌کند و امکان فعالیت‌های اقتصادی را برای مردم فراهم می‌آورد. 

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان  سومین عامل مثبت توسعه گازرسانی در استان را بهبود کیفیت زندگی بیان کرد و اضافه کرد :دسترسی به گاز طبیعی باعث بهبود کیفیت زندگی مردم می‌شود، زیرا از آلودگی هوا و بیماری‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی جلوگیری می‌کند. 

حفاظت ازمحیط زیست به عنوان عامل رشد و توسعه هر منطقه ذکر می شود و به گفته فعله گری چهارمین اثر مثبت استفاده از گاز طبیعی است اینست که نسبت به سوخت‌های فسیلی دیگر، پاک‌تر است و انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش می‌دهد، بنابراین به حفظ محیط زیست کمک می‌کند. 

وی بیان کرد :  کاهش مصرف انرژی شاخص بسیار مهمی در فرآیند توسعه اقتصادی کشور به شمار می رود و با گازرسانی، مصرف انرژی کاهش می‌یابد و هزینه‌های انرژی برای مردم و کشور کاهش می‌یابد. 

فعله گری آخرین عامل در زمینه اثرات مثبت سبز شدن استان کردستان را توسعه زیرساخت‌ها دانست و گفت : گازرسانی باعث توسعه زیرساخت‌های استان می‌شود و به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در منطقه کمک می‌کند. 

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان در پایان اظهاراتش چنین گفت : در مجموع، سبز شدن استان کردستان در زمینه گازرسانی یک گام مهم در جهت توسعه پایدار، رفاه اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی مردم این استان است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه