سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

معاونت وزارت جهاد کشاورزی:

به‌کارگیری روش‌های نوین برای افزایش بهره‌وری در حوزه گوشت قرمز ضرورت دارد

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر ضرورت تحول در تولید گوشت قرمز، چندقلوزایی و بهبود فحلی در دام‌های سبک را به عنوان راهکاری برای افزایش بهره‌وری و خودکفایی در این بخش معرفی کرد.

عرضه گوشت قرمز گرم
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، ابراهیم حسن‌نژاد در گردهمایی معاونین بهبود تولیدات دامی سراسر کشور که در کردستان برگزار شد، بر اهمیت به‌کارگیری روش‌های نوین برای افزایش بهره‌وری در این حوزه تأکید نمود.

حسن‌نژاد از تدوین برنامه‌ای جامع با همکاری متخصصان خبره به منظور افزایش کمی و کیفی تولید گوشت قرمز خبر داد. وی افزود که این برنامه، با در نظر گرفتن پیوست تغذیه دامی، به دنبال دستیابی به این هدف است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، آموزش بهره‌برداران را جز لاینفک این طرح دانست و تصریح کرد که آموزش‌های تخصصی در زمینه افزایش تولید گوشت قرمز به صورت ویژه در این برنامه گنجانده شده است.

بهسازی و نوسازی جایگاه‌های نگهداری دام از دیگر اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی بود که حسن‌نژاد بر لزوم ساماندهی و رعایت اصول بهداشتی در این مراکز تأکید کرد.

وی چندقلوزایی و بهبود فحلی دام‌های سبک را به عنوان راهکاری کلیدی در افزایش بهره‌وری تولید گوشت قرمز در کشور معرفی کرد.

حسن نژاد با اشاره به تلاش‌های گسترده وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش تولید داخلی و کاهش وابستگی به واردات از طریق به‌کارگیری روش‌های نوین و حمایت از تولیدکنندگان سخن گفت.

وی همچنین به وضعیت تولید گوشت مرغ در کشور اشاره کرد و افزود: اگرچه صنعت طیور با نوسانات متعددی روبرو است، اما وزارتخانه مصمم است تا با تولید بیش از نیاز داخلی، ثبات قیمت را در این بازار حفظ نماید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر