سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

رئیس کل دادگستری استان کردستان خبر داد:

بهره‌مندی ۲۱ زندانی برای آزادی از نهادهای ارفاقی

رئیس کل دادگستری کردستان گفت: ۲۲۱ زندانی استان از تاسیسات و نهادهای ارفاقی، شامل مرخصی منجر به آزادی، اشتغال به کار، آزادی مشروط، اعطای پابند الکترونیکی، پذیرش اعسار، انتقال به محل سکونت، تعلیق مجازات، پیشنهاد عفو موردی و تعیین تکلیف بهره‌مند شدند.

دادگستری کردستان
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، حجت الاسلام سیدحسین حسینی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح تحول و تعالی قوه قضاییه، رسیدگی به مشکلات زندانیان به ویژه کاهش جمعیت کیفری زندانهای استان در چارچوب قانون در استان انجام شد. 

وی افزود: به قضات استان تاکید شده که در مراحل تحقیق، ضمن تناسب صدور قرارهای تامین با جرم ارتکابی متهمین، قرارهای مذکور به بازداشت متهمین منجر نشود و استفاده از تاسیسات ارفاقی قانونی از جمله مجازاتهای جایگزین حبس را در اولویت قرار دهند. 

حجت الاسلام حسینی هدف از حضور و سرکشی منظم قضات از زندانها را کاهش فرآیند رسیدگی به درخواست‌های زندانیان عنوان و اضافه کرد: در راستای اجرای برنامه عملیاتی قوه قضاییه و کاهش جمعیت کیفری زندانها، مقرر شد قضات دادگستری استان با حضور منظم و برنامه ریزی شده در زندانها و دیدار چهره به چهره با زندانیان از نزدیک در جریان مشکلات آنان قرار گیرند و برای حل و فصل آن در چارچوب حدود و اختیارات قانونی اقدام کنند. 

وی ادامه داد: ضروری است اجرای برنامه ریزی های اصلاحی و تربیتی در زندانهای استان زمینه ساز بازپروری اجتماعی زندانیان شود و از بازگشت مجدد زندانیان به زندان پیشگیری کند. 

رئیس کل دادگستری استان کردستان افزود: از جمله سیاستهای راهبردی دادگستری استان برخورد جدی، قاطع و به هنگام با افرادی است که با ایجاد رعب و وحشت موجب سلب امنیت و آسایش شهروندان می‌شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر