سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

مدیرعامل شرکت آب منطقه کردستان:

انتقال آب از سد چراغ ویس به بانه در حال بررسی و مطالعه می باشد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان از پیش بینی احتمال تنش آبی در شهر بانه در تابستان امسال خبر داد و گفت: برای رفع این چالش گزینه‌های مختلفی به حالت پدافندی اجرا گردیده و در تلاشیم با جذب اعتبارات لازم جهت عملیات انتقال اضطراری آب سد چراغ‌ویس سقز به شهر بانه را دریافت نمائیم

اب منطقه ای
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، آرش آریانژاد مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان نیز در این نشست، از پیش بینی احتمال تنش آبی در شهر بانه در تابستان امسال خبر داد و گفت: برای رفع این چالش گزینه‌های مختلفی به حالت پدافندی اجرا گردیده و در تلاشیم با همراهی استاندار کردستان، نماینده مردم فهیم سقز  و بانه در مجلس شورای اسلامی و تلاش جهادی مجموعه وزارت نیرو و شرکت مادرتخصصی مدیریت منابع آب ایران، اعتبارات لازم جهت عملیات انتقال اضطراری آب سد چراغ‌ویس سقز به شهر بانه را دریافت نمائیم که در صورت تخصیص اعتبار مربوطه، پس از طی مراحل قانونی، عملیات اجرایی آغاز خواهد شد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان در ادامه با اشاره به برخی سوءاستفاده‌ها در حریم و بستر سد قشلاق سنندج، اظهار داشت: عده‌ای سودجود برای نیل به اهداف خود، از کشاورزان بومی منطقه سوءاستفاده می‌کنند و مطالباتی را بیان کرده که دور از واقعیت و قابل انجام نیست.

آریانژاد افزود: گروه‌های گشت و بازرسی این شرکت در کلیه شهرستان‌ها بصورت شبانه روزی در حال گشت‌زنی هستند و با متخلفین حوزه آب از طریق مراجع قضائی و انتظامی، برخورد قانونی می‌نمایند.

وی عنوان کرد: شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان جدای از خدمات فنی و مهندسی که وظیفه ذاتی و سازمانی این شرکت است در حوزه فرهنگی نیز اقدامات قابل توجهی داشته و از این حیث در بین شرکت‌های آب منطقه‌ای کشور سرآمد بوده و کسب امتیازات مستمر و لوح‌ها تقدیر، خود گویای این واقعیت است. 

دبیر شورای فرهنگی و دینی و دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شرکت آب منطقه‌ای کردستان نیز در ادامه ضمن قدردانی از مجموعه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بواسطه ارشادات، رهنمودات و حمایت‌های خوب از این شرکت، به ارائه گزارش اقدامات مربوطه پرداخت.

در پایان احکام مسئولیّت اعضای جدید شورای امر به معروف و نهی از منکر، شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان تحویل اعضا شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر