سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

رئیس بازرسی کل استان کردستان تاکید کرد؛

حرکت به‌سوی نظام پولی کارآمدتر با چابک‌سازی شبکه بانکی

بازرس کل در نشست کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان بر لزوم اصلاح ساختار پولی، ساماندهی حساب‌های بانکی و تقویت نقش شبکه بانکی در رونق اقتصادی وسرمایه گذرای برای تولید تاکید کرد.

بازرسی استان
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، در جلسه اخیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان که با حضور بازرس کل، مدیران ارشد بانک‌های دولتی و خصوصی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت، و مدیرکل راه و شهرسازی برگزار شد، مهم‌ترین چالش‌ها و فرصت‌های شبکه بانکی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

بازرسی استان

بازرس کل در این نشست با تبریک دهه کرامت، در حوزه اقتصادی، گفت: شبکه پولی کشور به‌واسطه نوع خدمات خود، نقش بسیار پررنگی در اقتصاد ملی دارد و چابکی آن می‌تواند در جذب منابع و ساماندهی فعالیت‌های اقتصادی بسیار مؤثر باشد.

هواسی با اشاره به رقابت ناسالم برخی بانک‌ها و فاصله گرفتن آن‌ها از اهداف و مأموریت‌های اصلی‌شان افزود: نظام پولی کشور نیازمند بازنگری و اصلاح ساختار است. یکی از مهم‌ترین چالش‌ها، وجود حساب‌های بانکی متعدد برای هر فرد است که به‌طور متوسط به ازای هر نفر، ۷.۳ حساب بانکی ثبت شده که این امر بستری برای فعالیت‌های غیرقانونی مانند پولشویی، فرار مالیاتی و اجاره کارت‌های بانکی فراهم کرده است.

در ادامه این جلسه، بازرس کل با اشاره به اثرات خلق پول از طریق چک و تأثیر آن بر افزایش تورم، بر لزوم ساماندهی این حوزه نیز تأکید کرد 

از دیگر نکات مطرح‌شده توسط بازرس کل در این جلسه می‌توان به لزوم تجمیع حساب‌های بانکی،تعیین تکلیف چک‌های برگشتی، انتقال حساب صنایع و معادن به استان، هدایت منابع حاصل از فروش گندم به بخش تولید، و ضرورت حمایت هوشمندانه از سرمایه‌گذاران و طرح‌های تولیدی اشاره کرد.

در پایان، رئیس کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان گزارشی از عملکرد بانک‌ها ارائه کرد و مدیران بانک‌های دولتی و خصوصی، همچنین مدیران کل صنعت، معدن و تجارت و راه و شهرسازی نیز دیدگاه‌ها، مشکلات و پیشنهادات خود را در حوزه بانکی مطرح کردند. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر