English

استاندار کردستان:

افراد نخبه و مستعد جامعه باید شناسایی شوند

استاندار کردستان اعلام کرد: نیاز است استعدادهای خوب استان شناسایی و پرورش یابند.

افراد نخبه و مستعد جامعه باید شناسایی شوند
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، آرش زره تن لهونی صبح شنبه در جمع دختران نخبه کردستانی با تبریک دهه کرامت و روز دختر اظهار کرد: گرچه شاید در حد توان همه امکانات مدنظر که مطلوب دختران و پسران نخبه استان است فراهم نشود اما تلاش می‌کنیم در حد توان کمک شود.

وی افزود: لازم است جلسات ویژه‌ای با حضور نخبگان و مسئولان متولی برگزار شود و دغدغه‌های این قشر مطرح، برنامه‌ریزی و نیازمندی‌ها احصا شود.

وی تصریح کرد: نیاز است استعدادهای خوب استان شناسایی و پرورش یابند.

استاندار کردستان اعلام کرد: کردستان سرشار از استعدادهای زیادی است که اگر شکوفا شوند موجب افتخار استان خواهند بود.

لهونی در این دیدار ضمن شنیدن مطالبات دختران اذعان کرد: لوازم مورد نیاز گروه تئاتر و دختر ورزشکار تنیس‌باز کردستانی تهیه خواهد شد و در حد توان نیازهای سایر دختران نخبه استان پیگیری می‌شود.

وی در ابتدای صحبت‌های خود اضافه کرد: بابت همه کاستی‌های استان که امکانات لازم برای این نخبگان در راستای پیشرفت‌شان تأمین نشده عذرخواهی می‌کنم.

در این جلسه دختران نخبه کردستانی در عرصه‌های ورزشی، قرآنی، هنری، المپیادهای علمی و غیره به بیان مطالبات و پیشنهادات خود پرداختند و خواستار تقویت امکانات استان برای رشد نوجوانان نخبه شدند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه