فرماندار سنندج :
توسعه پایدار مستلزم همبستگی و تقویت هویت شهری است
به مناسبت روز «سنه» و در چارچوب هفته فرهنگی سنندج، مراسمی با حضور پژوهشگران، نویسندگان، اساتید دانشگاه و علاقهمندان به فرهنگ و هویت کردی در دانشگاه کردستان برگزار شد.

، در این مراسم که به همت دانشگاه کردستان و با مشارکت نهادهای فرهنگی برگزار شد، ابعاد مختلف هویت تاریخی، فرهنگی و هنری سنندج مورد بررسی قرار گرفت.
غریب سجادی، فرماندار سنندج، در این نشست با تأکید بر اهمیت بازآفرینی هویت شهری گفت: شهر تنها خیابان و کوچه و آهن و سیمان نیست؛ هویت یک شهر، فرهنگ و هنر و تاریخ آن است. کار عمرانی و ساخت فیزیکی همواره ممکن است، اما اگر هویت فرهنگی و تاریخی یک شهر از بین برود، بازسازی آن بسیار دشوار خواهد بود.
وی با اشاره به جایگاه برجسته سنندج در تاریخ فرهنگی ایران افزود: شهر سنندج بهدرستی با عنوان دارالاحسان، دارالعلماء و شهر فرهنگ، هنر و موسیقی شناخته شده و شایسته است تاریخ و میراث فرهنگی و هنری آن برای نسل جوان بازگو شود.
فرماندار سنندج ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست فرهنگی در دانشگاه کردستان، آن را گامی موثر در جهت شکلگیری همبستگی و تقویت هویت شهری دانست و خاطرنشان کرد: بدون هویت و انسجام، نمیتوان توسعهای پایدار و همهجانبه در بخشهای مختلف رقم زد.
ارسال نظر