سرخط خبرها
  • سپاه پاسداران: پایگاه هوایی رامات دیوید، هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت
  • فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا: به نقص مکرر آتش بس از سوی رژیم صهیونی پاسخ دادیم
  • کارت‌به‌کارت بین‌بانکی از ۱۰ میلیون تومان به ۱۵ میلیون تومان افزایش یافت
  • وزارت بهداشت: اتصال همه بیمارستان‌ها به سامانه یکپارچه نوبت‌دهی
  • داعش با انتشار پوستری، تهدید به بمب‌گذاری در مسابقات جام جهانی آمریکا و ترور پاپ کرد
  • سفیر ایران در مکزیک: ویزای تیم ملی ساعتی است
  • هشدار مهم پلیس فتا: افزایش کلاهبرداری در سایت دیوار
  • ترامپ: دوست دارم حملات دقیق‌تری علیه حزب‌الله انجام شود
  • فعال شدن آژیر هشدار در شمال فلسطین اشغالی
  • قالیباف: دشمن فقط زبان قدرت می‌فهمد دست ما روی ماشه است

هواشناسی کردستان؛

سامانه بارشی به کردستان وارد شده است

معاون توسعه پیش بینی هواشناسی کردستان گفت: پیش بینی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد سامانه جدید بارشی از امروز وارد استان شده و تا صبح چهارشنبه تداوم دارد.

تگرگ
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، خسرو سیف پناهی اظهار کرد: براساس پیش بینی‌ها و پیرو هشدار هواشناسی سطح نارنجی شماره ۲ طی امروز تا صبح چهارشنبه آسمان استان همراه با فعالیت سامانه بارشی در برخی ساعات رگبار و رعد و برق با احتمال تگرگ، وزش باد شدید و قابل ملاحظه و در برخی نقاط استان بخصوص ارتفاعات بارش برف و کولاک است.

وی افزود: میزان بارش‌ها در نواحی غربی و شمالی استان بیشتر از سایر نقاط بوده و با توجه به ماهیت رگباری بارش‌ها در برخی نقاط، آبگرفتگی و سیلاب موقت رخ خواهد داد.

معاون توسعه پیش بینی هواشناسی کردستان اضافه کرد: از ظهر چهارشنبه تا پایان هفته از شدت ناپایداری‌ها کاسته خواهد شد اما همچنان در ساعات بعدازظهر وزش باد و افزایش ابر و در برخی نقاط استان احتمال رگبار پراکنده خواهیم داشت.

وی یادآور شد: از لحاظ دما برای صبح روزهای چهارشنبه تا جمعه دماهای شبانه و صبحگاهی افت قابل توجهی خواهد داشت و با توجه به وقوع یخبندان در اکثر نقاط استان امکان خسارت به باغ ها وجود دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر