سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

امام جمعه سنندج:

مسئولان غم‌خوار و خدمتگزار مردم باشند

امام‌ جمعه سنندج از مسئولان خواست که غم‌خوار و خدمتگزار مردم باشند، گفت: متاسفانه امروزه به‌ جای دفاع از مظلوم، شاهد ریختن خون هزاران کودک و زن فلسطینی در غزه هستیم، کجاست حقوق بشر، کجایند مدعیان حقوق بشر که ادعای دفاع از مظلومان را دارند.

امام جمعه سنندج
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، ماموستا فائق رستمی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مسجد جامع سنندج، از کردستان به عنوان مرکز تمدن، وحدت و معنویت نام برد و از همه اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان خواست که برای تقویت این یکدلی و راز و نیاز در کنار یکدیگر و صفوف متحد در مساجد حضور یابند. 

امام جمعه سنندج گفت: رژیم صهیونیستی با حمایت و پشتیبانی آمریکا با بمب هسته‌ای و آتش‌زا روی سر مردم مظلوم، مردم را به خاک و خون می‌‌کشانند، آمریکا ادعای آزادی‌خواهی می‌کند، اما نظاره‌گر ظلم و جنایات رژیم صهیونیستی هستند، امیدواریم وجدان بشریت بیدار شوند.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با انتقاد از اینکه چرا با وجود همه داشتن کارشناسان متخصص و ظرفیت‌های مختلف شاهد کاهش ارزش پول کشور باشیم، به عنوان شعار سال؛ سرمایه‌گذاری برای تولید اشاره و تصریح کرد: مسئولان زمینه حضور سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در کردستان را فراهم کنند.

وی ضمن تبریک سالروز تاسیس بنیاد مسکن تاکید کرد: تلاش مدیرکل بنیاد مسکن در استان تامین مسکن برای بی‌سرپناهان و محرومان فاقد مسکن باشد، روا نیست که در کشور اسلامی فقرا بدون مسکن باشند. کسانی هم که ثروت و دارایی دارند وارد میدان شوند و کمک کنند.

ماموستا رستمی با انتقاد از اینکه مستأجران ۵۰۰ میلیون تومان اجاره و کرایه ۱۵ میلیون تومانی را از کجا برای مالکان تامین کنند، عنوان کرد: تنها مقصر وضعیت کنونی دولت نیست، بلکه باید خود ما نیز در این اوضاع نامناسب اقتصادی، کمک حال نیازمندان باشیم.

وی به درخواست برخی از نیروهای شهرداری سنندج اشاره و عنوان کرد: از شهردار زحمت‌کش سنندج انتظار می‌رود مشکل پرسنلی که تاکنون عیدی دریافت نکرده‌اند را رفع کند.

ماموستا رستمی ابراز داشت: امیدوارم خداوند امنیت و آسایش کنونی را حفظ و همه ما مسلمانان را از آتش تفرقه و اختلاف دور کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر