سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: اسامی محصولات آرایش صورت غیرمجاز اعلام شد
  • ظریف برنز ۱۰۰ متر آزاد را کسب کرد
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده ۵۵۰ هزار تومان
  • عراقچی: هزینه دفاع از اسرائیل بر دوش مالیات‌دهندگان آمریکایی است
  • اتاق اصناف ایران: نان سنگک، کیلویی می شود
  • آغاز پرداخت تسهیلات بازسازی صنایع/ سرمایه‌گذاری بانکی برای افزایش تولید و صادرات
  • ترک فعل بانک‌ها در اعطای وام ازدواج و فرزندآوری، آینده کشور را به خطر می‌اندازد
  • تیم ملی والیبال نشسته زنان نایب قهرمان شد 
  • سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان مهمان خانه‌ها می‌شود
  • امید تازه برای بقای یوز ایرانی/ «خورشید» دوباره مادر شد
  • مهاجرانی: امنیت اجتماعی بدون توجه به رفاه عمومی محقق نمی‌شود
  • قیمت اینترنت همراه ۴۰ درصد گران شد
  • دستور فرمانده نزاجا به فرماندهان یگان‌ها: آمادگی یگان‌ها در بالاترین سطح حفظ شود
  • کاهش قیمت طلا به پایین‌ترین سطح نزدیک به سه ماه گذشته
  • طلا و برنز ۱۰۰ متر کرال پشت به ایران رسید 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان:

روستاییان کردستان به شبکه ملی اطلاعات پیوستند

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، با اشاره به روزهای پایانی سال جاری، از اتصال بیش از ۴۰۰۰ نفر از روستاییان این استان به شبکه ملی اطلاعات خبر داد.

شبکه ملی اطلاعات
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

, آرام حیدری مدیرکل ارتباطات این استان، گفت: با حمایت های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، با احداث ۴ سایت جدید روستایی و ارتقای ۲ سایت به تکنولوژی ۴G در اسفند ماه سال جاری روستاهای دولبندی، باباریز، کوله هرد و خاکروزی در شهرستان سنندج، بایوه و مرانه در شهرستان مریوان، پارسانیان در شهرستان سقز و قلعه روتله در شهرستان دیواندره با ۱۱۷۰ خانوار تحت پوشش تلفن همراه و اینترنت پرسرعت قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی این اداره کل بهره مند شدن همه ی روستاهای استان کردستان از شبکه ملی اطلاعات است، افزود: باتوجه به کوهستانی بودن این منطقه، احداث و راه اندازی یک سایت جدید روستایی توسط اپراتورها و پیمانکاران مربوطه با مشکلات متعددی مواجه خواهد شد که یکی از این مشکلات احداث جاده جهت دسترسی به محل سایت می باشد، اما خوشبختانه با تلاش و همت پیمانکاران این مهم در کمترین زمان ممکن انجام می گیرد، به طوریکه در حال حاضر از ۱۳۱۰ روستای بالای ۲۰ خانوار این استان، ۱۱۸۸ روستا از شبکه تلفن همراه و اینترنت پرسرعت بهره مند هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر