سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان:

بیش از یک تن مواد مخدر در کردستان کشف شد

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان گفت: پلیس مبارزه با مواد مخدر تاکنون موفق به کشف بیش از یک تن و ۱۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کردستان شده است.

کشف موادمخدر

، علی محمدپناه در پنجمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان با اشاره به تمهیدات ویژه طرح نوروزی برای ساماندهی معتادان متجاهر و اجرای برنامه های فرهنگی و پیشگیرانه افزود: خانواده ها بدون نیاز به مراجعه به کمپ ها، می توانند از مراکز درمانی برای ترک اعتیاد بیماران خود استفاده کنند. تاکنون ۲۲ هزار نفر به ۸۹ مرکز درمانی مراجعه کرده و متناسب با خدمات ارائه شده، دوز مصرفی خود را دریافت کرده اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان با تأکید بر نقش اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه، اظهار کرد: کمیته فرهنگی و پیشگیری تاکنون بیش از یک هزار و ۵۰۰ جلسه آموزشی برگزار کرده است.

محمدپناه ادامه داد: طرح نماد آموزش وپرورش هر هفته اجرا شده و جلسات متعددی برای افزایش آگاهی والدین و مدارس در زمینه پیشگیری از اعتیاد برگزار شده است.

وی با اشاره به ظرفیت سازمان های مردم نهاد در این حوزه، یادآور شد: ۹ محله آسیب پذیر در سنندج شناسایی شده و برنامه های آگاهی بخشی توسط سازمان های مردم نهاد در این مناطق اجرا می شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان از برگزاری کارگاه های توانمندسازی برای سازمان های مردم نهاد در سنندج خبر داد و بیان کرد: سال آینده، کارگاه توانمندسازی ملی سمن های سطح کشور نیز به میزبانی سنندج برگزار خواهد شد.

محمدپناه بر لزوم هماهنگی فعالیت های سازمان های مردم نهاد با شورای مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد و گفت: با همراهی دستگاه های اجرایی، گام های موثری در جهت کاهش آسیب های اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد برداشته شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر