سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

معاون توانمندسازی، کارآفرینی و اشتغال بهزیستی کردستان:

۴۴ واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی کردستان واگذار خواهد شد

معاون توانمندسازی، کارآفرینی و اشتغال بهزیستی کردستان از واگذاری ۴۴ واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی کردستان در دهه فجر خبر داد.

وام+مسکن

پرویز ساعد معاون توانمندسازی، کارآفرینی و اشتغال بهزیستی کردستان در گفتگو با خبرگزاری موج کردستان اظهار داشت: ۱۰۳ واحد مسکونی به مددجویان تحت پوشش این نهاد در ۱۰ ماهه سال جاری واگذار شده است که ۴۴ واحد آن در دهه فجر به مددجویان کردستانی واگذار شده و این واحدهای مسکونی شامل واحدهای احداث شده و خریداری شده برای مددجویان واجد شرایط است.

وی بیان کرد: بهزیستی یک نهاد حمایتی است که حمایت از معلولان، خانواده‌های آنان و سالمندان را در دستور کار دارد و واحدهای مسکونی به خانوارهای تک معلول، ۲ معلول و زنان سرپرست خانوار تحت پوشش تحویل شده است.

معاون توانمندسازی، کارآفرینی و اشتغال بهزیستی کردستان با بیان اینکه مبلغ ۲ میلیارد ریال کمک بلاعوض به هر مددجو برای تأمین مسکن پرداخت می‌شود، بیان کرد: در سال جاری کمک بلاعوض تأمین مسکن به ۱۰۳ خانوار تحت پوشش در استان کردستان پرداخت شده است.

ساعدی اظهار کرد : ۲۷۰ واحد مسکونی در سال گذشته به مددجویان تحت پوشش استان واگذار شده است که بیش از ۱۰۰ درصد تعهد واگذاری محقق شده است.

وی از ثبت نام هفت هزار و ۹۹۲ نفر در سامانه طرح اقدام ملی مسکن از ابتدای اجرای طرح تاکنون خبر داد و گفت: این افراد دارای شناسه بهزیستی هستند که از این تعداد سه هزار و ۳۴۰ نفر به مرحله تأیید نهایی رسیده و ۷۹۸ نفر نیز در مرحله تخصیص پروژه هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر