سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

بارندگی در راه کردستان است

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی کردستان گفت: از بامداد فردا دوشنبه تا اواخر وقت این روز با فعالیت سامانه بارشی، آسمان استان ابری و مه آلود، در بعضی ساعات همراه با بارش برف، وزش باد و در ارتفاعات با کولاک برف پیش‌بینی می‌شود.

جاده برفی
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، علی پناهی اظهار کرد: بر اساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز آسمان استان کردستان، نیمه ابری تا ابری و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: پیرو هشدار هواشناسی سطح زرد از بامداد فردا دوشنبه تا اواخر وقت این روز با فعالیت سامانه بارشی، آسمان استان ابری و مه آلود، در بعضی ساعات همراه با بارش برف، وزش باد و در ارتفاعات با کولاک برف پیش بینی می‌شود.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی کردستان ادامه داد: بارش‌ها محدود به نواحی شرقی جنوبی و ارتفاعات مرکزی استان همچون توابع شهرستان‌های قروه، بیجار، دهگلان، دیواندره، شرق سنندج و کامیاران خواهد بود.

پناهی تصریح کرد: از روز سه‌شنبه تا اواخر هفته آسمان استان صاف تا کمی ابری و در پاره‌ای از نقاط مه آلود خواهد بود.

وی گفت: دمای کمینه استان از صبح روز سه‌شنبه روند کاهشی خواهد داشت و برای صبح روزهای چهارشنبه و پنجشنبه یخبندان شبانه و صبحگاهی را انتظار داریم.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی کردستان افزود: طی شبانه‌روز گذشته دمای هوا در هزارکانیان به عنوان سردترین نقطه استان به منفی ۱۱ درجه رسید و سلین، گرم‌ترین نقطه استان نیز دمای ۱۲ درجه را تجربه کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر