سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

مدیر مخابرات منطقه کردستان:

ارتقا و بهبود عملکرد زیرساخت‌های مخابراای در اولیت است

مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: در سال جاری توسعه شبکه زیرساختی مخابرات استان با اجرای پروژه IPNI، شتاب بیشتری گرفته است

شرکت مخابرات کردستان
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، آزاد حکمت اظهار کرد: در سال جاری توسعه شبکه زیرساختی مخابرات استان با اجرای پروژه IPNI، شتاب بیشتری گرفته است که تجمیع لایه داخلی استان و همچنین بین استانی برای تبادل ترافیک کاربران خانگی، تجاری و اپراتورها، ایجاد و تقویت شده است.

وی عنوان کرد: شبکه‌های سوئیچ، دیتا و انتقال به عنوان شبکه‌های زیرساختی (کر) ایجاد شده در مراکز مخابراتی، با بهره‌گیری از شبکه گسترده ارتباطی شامل کابل‌های مسی و فیبر نوری از طریق مسیرهای زیرزمینی و هوایی، با بهره گیری از تجهیزات تغذیه نیروی مستقل، سرویس‌های متنوع مخابراتی را به مشترکین خانگی، تجاری و اپراتورها از طریق شبکه دسترسی ارائه می کند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان بیان کرد: از جمله پروژه‌های عملیاتی انجام شده در ماه‌های اخیر می‌توان به نصب و راه‌اندازی سوئیچ در مراکز وحدت و چمران در سنندج و برگردان ترافیک بر روی آن‌ها، نصب و راه اندازی سوئیچ در مرکز بعثت سقز و اجرای برگردان آن و نصب و راه اندازی سوئیچ در مرکز نصرالهی بانه و اجرای برگردان آن اشاره کرد.

وی اضافه کرد: نصب روتر PRR و BRAS دوم و اجرای عملیات راه اندازی آن در مرکز وحدت سنندج و دایر شش لینک VPLS بین استان آذربایجان شرقی و کردستان و برقراری ارتباطات تا روتر وحدت از دیگر پروژه‌هایی است که در چند ماه اخیر محقق شده است.

حکمت با اشاره به اهمیت ارتقای سطح کیفی سرویس‌ها و خدمات قابل ارائه به مشتریان در راستای اصل مشتری مداری و تحقق مطالبات ارتباطی و مخابراتی شهروندان افزود: در همین راستا پروژه های توسعه ای دیگری در استان در دست اقدام است که ارتقا و بهبود عملکرد زیرساخت‌های مخابراتی را به دنبال دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر