سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

خبرگزاری موج کردستان گزارش می دهد:

حضور پر شور مردم سنندج در راهپیمایی ۱۳ آبان

مردم سنندج در روز ۱۳ آبان ماه با سر آغاز خیزش مردمی و حضور در اهپیمایی و سر دادن شعار استکبار ستیزی ، نشان دادند در برابر تهدیدات صهیون تسلیم نخواهند شد.

۱۳ آبان در سنندج
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، یوم‌الله ۱۳ آبان مصادف با سه رویداد مهم روز دانش آموز، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، تبعید حضرت امام‌خمینی‌(ره) به ترکیه و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است.

    
 

، این مراسم با حضور گسترده اقشار مختلف مردم از جمله دانش‌آموزان، معلمان، مسئولان استانی از میدان آزادی تا میدان انقلاب این شهر برگزار و دانش‌آموزان، دانشجویان و مردم ولایتمدار از مسیر میدان آزادی در حال حرکت به سمت میدان انقلاب هستند تا با توجه به اتفاقات اخیر در منطقه یکدل و هم‌صدا شعارهای همیشه ناب «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر دهند.

این روز تاریخی نماد استقلال‌طلبی،‌ جرئت‌ورزی و شجاعت یک ملت و سرآغاز خیزش مردمی است که هرگز در مقابل تحقیر و تهدید خصوصاً در مقابل غده سرطانی صهیون سر اطاعت و تسلیم فرود نیاوردند و در برابر آن فریاد استکبارستیزی سر دادند.

تجمع اولیه شرکت کنندگان در این راهپیمایی در سنندج مرکز استان کردستان، میدان آزادی است که از ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح امروز در این مکان دور هم جمع شدند و سپس دوشادوش هم و با مشت های گره کرده و سردادن شعار و حمل پارچه نوشته ها به سمت خیابان فردوسی و میدان انقلاب به راه افتادند.

با وجود اعلام هواشناسی و صدور هشدار نارنجی مبنی بر بارش شدید باران در برخی نقاط استان در روز یکشنبه، مردم همیشه در صحنه استان کردستان حضوری پرشور و دشمن شکن در خیابان های سطح شهرهای استان دارند و با شرکت خود در این راهپیمایی نشان دادند برای زنده نگه داشتن رویدادهای تاثیرگذار در تاریخ انقلاب اسلامی از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی بار دیگر با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و اسرائیل و حمل پارچه نوشته‌ها و پلاکاردهایی با مضامین ضداستکباری، خشم و انزجار خود را از استکبار جهانی ابراز کردند.

روز ۱۳ آبان ۵۸ دانشجویان پیرو خط امام، لانه جاسوسی آمریکا را در تهران تسخیر کردند که به این ترتیب مبارزه ضد آمریکایی مردم ایران، ابعاد جدیدتری پیدا کرد و این روز به «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» نامگذاری شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر