معاون حل اختلاف دادگستری استان کردستان:

۴ فقره قتل عمد در کردستان به رضایت ختم شد

معاون حل اختلاف دادگستری استان کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، چهار فقره پرونده قتل عمد در شهرستان های دیواندره، بیجار و مریوان با وساطت صلح یاران و متنفذان استان منجر به دریافت رضایت از اولیای دم شده است.

قصاص
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، بهادر اسدی در نخستین جلسه کارگروه ویژه پرونده های قتل استان کردستان، گفت: در سال ۱۴۰۲، ۱۲ فقره پرونده قتل در استان کردستان منجر به دریافت رضایت از اولیا دم شد که این مهم با تلاش و کوشش صلح یاران و اعضای شورای صلح و سازش در زندان ها، معتمدان، بزرگان، ریش سفیدان و همکاری دستگاه های ذی ربط محقق شد.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز چهار فقره پرونده قتل عمد در شهرستان های دیواندره، بیجار و مریوان با وساطت صلح یاران و متنفذان استان منجر به دریافت رضایت از اولیا دم شده است.

معاون حل اختلاف دادگستری کردستان اظهار کرد: این جلسه در راستای شیوه نامه نحوه مشارکت های مردمی برای پیگیری صلح و سازش در پرونده های قتل برگزار شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر