سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

استاندار استان کردستان:

مشارکت حداکثری در انتخابات می‌تواند زمینه رشد و تعالی استان را مهیا کند

استاندار کردستان با حضور در شعبه اخذ رای، رای خود را به صندوق انداخت و مردم را به حضور حماسی در این دوره از انتخابات در راستای دستیابی به رشد و توسعه افزون برای استان، دعوت کرد.

انتخابات در کردستان
به گزارش خبرنگار کردستان خبرگزاری موج

، اسماعیل زارعی‌کوشا در حاشیه حضور در شعبه اخذ رأی مسجد جامع سنندج با بیان اینکه اهمیت مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری برای همه مردم بسیار روشن است، اظهار داشت: انتخابات و مشارکت در انتخابات نماد تعیین سرنوشت جامعه و کشور به دست خود مردم است.

وی با بیان اینکه انتخابات نماد مردم‌سالاری و دموکراسی است، گفت: همه جهانیان امروز چشم‌شان به انتخابات ریاست جمهوری ایران است و میزان حضور و نوع انتخاب را بررسی و تحلیل خواهند کرد.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه مشارکت گسترده در انتخابات ریاست جمهوری امکان پیگیری منافع ملی در عرصه بین‌المللی فراهم و تقویت می‌کند، تصریح کرد: همچنین این حضور در بعد داخلی نیز برای دولت جدید، یک پیشتوانه مردمی و بسیار اهمیت خواهد داشت که بتوانند امورات داخلی کشور را دنبال و پیگیری کنند.

نماینده ولی فقیه در کردستان در حاشیه برگزاری مراسم انتخابات  گفت: طبق فرموده مقام معظم رهبری، آنچه باعث آبروی کشور و نظام است، مشارکت بیشتر و آمدن پای صندوق‌های رأی است.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی صبح امروز جمعه پس از انداختن رأی خود در صندوق در مسجد جامع سنندج اظهار کرد: بعد از شهادت آیت‌الله رئیسی، این یکی از استثنایی‌ترین روزهای انتخابات در کل دوران ۴۵ساله انقلاب اسلامی است. 

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان گفت: مردم با رأی خود در تعیین سرنوشت کشور مشارکت می‌کنند و با انتخاب درست آینده چهار ساله خود و کشور را رقم می‌‌زنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر