سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

در قالب دومین جشنواره؛

اثر فیلمساز سنندجی به جشنواره دانشجویی بوسان کره جنوبی راه یافت

فیلم کوتاه «Will He» ساخته «بهیاد بهمنی» جوان سنندجی به بیستمین دوره جشنواره دانشجویی بوسان در کشور کره جنوبی راه یافت.

فیلم
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، جشنواره دانشجویی بوسان در کشور کره جنوبی معتبرترین جشنواره دانشجویی آسیا بوده و میان سینماگران نوگرا لقب اسکار آسیایی را نیز به خود اختصاص داده  است.

از ۲ هزار فیلم ثبت نام شده در سراسر دنیا، ۱۹۰ فیلم توسط جشنواره دانشجویی بوسان انتخاب شده که «Will He» ساخته بهیاد بهمنی جوان ۱۹ ساله سنندجی، تنها نماینده ایران در معتبرترین جشنواره دانشجویی آسیا است.

داستان فیلم، درباره مرد گیتاریستی است که در جوانی به خاطر کارش از او قدردانی نمی شد و باید با مشکلاتی نیز دست و پنجه نرم می کرد و حالا در خیابان زندگی می کند و معتادی بیش نیست؛ به همین دلیل در تخیل خود چیزهایی را از گذشته اش تصحیح و بازسازی می کند.

نویسنده و کارگردان این فیلم، بهیاد بهمنی، دستیار کارگردان پیشوا لاغری، منشی صحنه مهدی محمدی، برنامه ریز سما فروتن، عکاس فرمیسک رنجبر و استوری برد، ویانا کاظمی است.

مدیر فیلمبرداری صلاح کریمی، دستیار فیلمبردار سارو حبیبی، مدیر تولید بیستون حبیبی، موسیقی آرتین حامدی، تدوین بهیاد بهمنی، صحنه پارسا حشامی، گریم کیمیا رنجبر و لباس هاوژین حسینی است.

شیرزاد ساعدی، شاهین فتحی، سرور خوش اقبال، آریان خوشرو، کیانوش فرزین، برزان عظیمی و پویا زندی نیز بازیگران فیلم «Will He» هستند.

فیلم «Will He» همچنین به جشنواره فیلم کوتاه برگن هلند که ژانویه (دی ماه) ۲۰۲۴ برگزار شد، راه یافت. این جشنواره تخصصی تیرماه امسال در بوسان یا پوسان کره جنوبی برگزار می شود.

بهیاد بهمنی، سال گذشته نیز با فیلم «ژیله مو»، برنده بهترین فیلم جوانان هفدهمین جشنواره زوم در کشور اسلوونی شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر