سرخط خبرها
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد

نمایشگاه تخصصی شیرینی، شکلات و قهوه در کردستان برپا شد

ششمین دوره نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی، شیرینی، شکلات و قهوه عصر امروز یکشنبه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی کردستان در سنندج برپا شد.

صمت
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، معاون امور بازرگانی و توسعه و تجارت اداره کل صمت کردستان در حاشیه افتتاح این نمایشگاه در جمع خبرنگاران، گفت: در این نمایشگاه شرکت های تولیدی و توزیعی از ۱۳ استان کشور از جمله کردستان، تهران، اصفهان، قم، مرکزی، آذربایجان های غربی و شرقی حضور دارند.

طاها سمیعی اظهار کرد: در این نمایشگاه واحدهای تولیدی و توزیعی در قالب ۸۰ غرفه محصولات خود را عرضه کرده اند.

وی افزود: برای نخستین بار در نمایشگاه محصولات غذایی، کارگاه آموزشی نحوه تولید شیرینی و شکلات برگزار می شود.

معاون امور بازرگانی و توسعه و تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: در آخرین روز از برپایی نمایشگاه نیز کیک یک تُنی که ۳۰ متر طول و ۵۰ سانتیمتر عرض دارد توسط ۲ واحد شیرینی پزی حاضر در نمایشگاه پخته شده و بین بازدیدکنندگان توزیع می شود.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان کردستان نیز بیان کرد: از امروز تا پنجشنبه شهروندان می توانند از ساعت ۱۵ تا ۲۱ به این نمایشگاه مراجعه کنند و روز جمعه از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۲ شب پذیرای بازدید کنندگان هستیم.

علیرضا فروتن یادآور شد: در این دوره به همت اتحادیه قنادان استان هر روز بعدازظهر کارگاه آموزش شیرینی پزی برگزار می شود.

وی با اعلام اینکه ۶۰ درصد غرفه های نمایشگاه به واحدهای تولیدی و توزیعی کردستان اختصاص پیدا کرده است، گفت: برای واحدهای صنایعی تبدیلی حاضر در نمایشگاه، غرفه ها با ۱۰ درصد تخفیف در اختیار آنها قرار گرفته است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر