سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

فرمانده نیروی انتظامی استان کردستان:

کشف بیش از ۳۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در کردستان

فرمانده انتظامی کردستان از کشف و ضبط ۳۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق در سطح استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری موج کردستان؛ سردار علی آزادی در بیجار،از کشف محموله کالای قاچاق در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: ماموران انتظامی شهرستان بیجار هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه ایسوزو که در حرکت بود، مشکوک و این خودرو را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

وی افزود: ماموران انتظامی در بازرسی از این ایسوزو، محموله گوشی تلفن همراه  قاچاق کشف کرده که کارشناسان مربوطه ارزش ریالی آنها را ۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

فرمانده انتظامی استان کردستان گفت: در این رابطه راننده خودرو حامل کالای قاچاق بازداشت و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

وی همچنین از کشف ۲ میلیارد ریال کالای قاچاق در شهرستان دهگلان خبر داد و خاطرنشان کرد: در بانه نیز یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق توسط همکاران پلیس کشف و ضبط شده است.

آزادی از کشف بیش از ۵ کیلو و ۹۳۰ گرم تریاک در کامیاران خبر داد و اعلام کرد: در این رابطه ۲ نفر سوداگر مرگ نیز توسط پلیس بازداشت و تحویل مراجع قضایی داده شد.

وی بیان کرد: در دیواندره نیز سارق سابقه‌دار امکان خصوصی با اعتراف به ۲۱ فقره انواع سرقت در سطح این شهرستان، توسط پلیس بازداشت و روانه زندان شد.

فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه تشدید اقدامات مقابله‌ای در حوزه قاچاق همواره یکی از اولویت‌های پلیس به شمار می‌رود، یادآور شد: پدیده قاچاق علاوه بر ضربه زدن به اقتصاد کشور، زمینه‌ساز جرائم دیگری نیز در سطح جامعه بوده که از همه شهروندان انتظار می‌رود در صورت مشاهده هر گونه تخلف و فعالیت مجرمانه موارد را از طریق تماس با ۱۱۰ به همکاران پلیس اطلاع دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.