فرمانده انتظامی استان کردستان؛

تریلر حامل کالای قاچاق در کردستان توقیف شد

فرمانده انتظامی استان از توقیف تریلر حامل لوازم خانگی قاچاق به ارزش ۲۵ میلیارد ریال در محور" سنندج – کامیاران "خبرداد.

قاچاق کالا کردستان

به گزارش خبرگزاری موج کردستان؛  سردار "علی آزادی " در تشریح این خبر بیان کرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی  استان با  اشراف اطلاعاتی  یک دستگاه  تریلر حامل  کالای قاچاق  در محور "سنندج – کامیاران" شناسایی کردند.

وی افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با اقدامات پلیسی و پس از هماهنگی با مراجع قضائی  خودرو مورد نظر را متوقف و در بازرسی از آن  تعداد ۲۷دستگاه کولرگازی، ۶دستگاه ماشین ظرفشویی، ۶ دستگاه ماشین لباسشویی و یک دستگاه یخچال قاچاق کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه کارشناسان ارزش کالای کشف شده را ۲۵ میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این رابطه یک متهم دستگیر و به همراه پرونده در اختیار مراجع قضائی قرار گرفت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر