سرخط خبرها
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید
  • سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
  • مخبر: جنون آمریکا را با غافلگیری در فناوری‌های تهاجمی پاسخ می‌دهیم
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: تهدیدات آمریکا عملی شود، زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
  • درگذشت ژیمناست ۱۸ ساله پس از مصدومیت در تمرین
  • تأکید انصاری بر اجرای عملیاتی مصوبات مقابله با گرد و غبار
  • حق فسخ یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری پرسپولیس در قرارداد شهرآبادی
  • ۵۹۲ مصدوم و ۵۳ شهید بر اثر حملات دشمن آمریکایی به مناطقی از کشور
  • تلاش ناکام فردوسی‌پور برای پوشاندن همسویی و همکلامی با معاندین
  • افزایش ذخایر خون و وضعیت مناسب داروهای حیاتی در کشور
  • اخطار سپاه درباره تردد از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز
  • سفارت ایران در اسپانیا خطاب به آمریکا: تا می‌توانید تابوت آماده کنید
  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچ‌کس

اداره کل هواشناسی کردستان خبر داد:

کاهش دید افقی در کردستان به ۵۰۰ متر/روز چهارشنبه کیفیت هوا بهتر خواهد شد

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی کردستان وضعیت گرد و خاک کنونی تا آخر امشب در سطح استان ادامه داشته و از فردا کیفیت هوا بهتر خواهد شد.

آلودگی هوا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، روز شنبه اخطاریه زرد و روز یکشنبه نیز اخطاریه نارنجی از سوی هواشناسی مبنی بر اینکه شرایط برای تشکیل توده‌های گرد و غبار در استان فراهم شده، صادر و هشدارهای لازم داده شد.

این توده گرد و غبار از شرق سوریه و بخش‌هایی از عراق تشکیل و وارد آسمان استان شد و مرکزیت این توده بر استان کردستان و بخشی نیز جنوب ایلام بوده و کماکان باعث کاهش کیفیت هوا شده است.

بر اساس گزارش اداره کل هواشناسی کردستان غلظت گرد و غبار به حدی افزایش یافته که امروز دید افقی در تمام شهرستان‌های استان تا ۵۰۰ متر کاهش یافته و این وضعیت تا آخر امشب ادامه دارد.

همچنین از فردا صبح با توجه به جریانات هوا و وزش باد، غلظت این گرد و غبار کاهش و کیفیت هوا بهتر خواهد شد.

بر اساس پیش‌بینی‌ها شرایط برای ورود توده جدید گرد و خاک به آسمان استان کردستان در روز شنبه هفته آینده فراهم است و جزئیات این موضوع در روزهای آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

گفتنی است از بعد از ظهر امروز از غلظت گرد و خاک کاهش و فردا کیفیت هوا بهتر و نیازی به تعطیلی مدارس نیست مگر اینکه توده جدید تشکیل شود که در این صورت اطلاع‌رسانی می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر