سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

انتشار کتاب عراق توسط موسسه آینده پژوهی جهان اسلام

مدیر عامل موسسه آینده پژوهی جهان اسلام از انتشار کتاب عراق در قالب پروژه انتشار مجموعه کتاب های جهان اسلام خبر داد.

كتاب عراق

به گزارش خبرگزاری موج، سید حمزه صفوی مدیرعامل موسسه آینده پژوهی جهان اسلام و مؤلف کتاب عراق با تأکید بر ضرورت تحقیق و پژوهش و شناخت کشورهای جهان اسلام به خصوص کشورهای همسایه اظهار داشت: نگرش و تحقیق پیرامون عراق از این بابت حائز اهمیت است که این کشور بیشترین مرز زمینی را با کشورمان در میان همسایگان دارد، تاریخ آن با ایران دارای پیوندهای عمیق فرهنگی، مذهبی و سیاسی است و روابط میان دو کشور در دوران معاصر ترکیبی پیچیده از دشمنی و جنگ هشت ساله‌ خونین در زمان حکومت صدام و همکاری استراتژیک در عراق جدید بوده است. 

سید حمزه صفوی با اشاره به روابط سازنده میان جمهوری اسلامی ایران و عراق پس از سقوط رژیم بعث صدام گفت: تشکیل دولت هم‌سو با ایران در عراق، ظهور داعش، ایستادگی ایران در کنار دولت و ملت عراق در مبارزه با تروریسم، همچنین تعمیق پیوندهای فرهنگی ناشی از راهپیمایی اربعین، نشان از اهمیت مضاعف عراق جدید برای ایران و تأثیری است که سیاست منطقه‌ای ایران در ابعاد مختلف سیاسی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی از وضعیت عراق می‌پذیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه عراق میدان بازی مهم در عرصه رقابت های منطقه ای و فرامنطقه ای است تصریح کرد: عراق فعلی با مشکلات ساختاری و حکومتی زیادی نیز دست و پنجه نرم می‌کند و بارها شاهد بروز چالش در تشکیل دولت، اعتراضات به‌دلیل ناکارآمدی دستگاه‌های حکومتی بوده و از سوی دیگر معادلات پیچیده‌ی سیاست و امنیت در منطقه غرب آسیا، عراق را  تبدیل به میدان بازی بسیار مهم در عرصه رقابت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای کرده است و مطالعه عمیق عراق برای سیاست‌گذاران و تصمیم‌سازان کشور و همچنین پژوهشگران مسائل منطقه‌ای امری ضروری به نظر می‌رسد. 

وی افزود: در همین راستا کتاب "عراق" پس از ماهها تحقیق و پژوهش، برای رفع خلا‌های موجود در حوزه مطالعات کشورهای اسلامی، با ساختاری نظام‌مند و بر پایه جدید‌ترین و دقیق‌ترین اطلاعات، توسط مؤسسه آینده پژوهی جهان اسلام در شش فصل و ۲۷۷ صفحه به چاپ رسیده است.

سید حمزه صفوی در تشریح محتوای کتاب عراق خاطرنشان ساخت: در فصل اول این کتاب اطلاعاتی از جغرافیای طبیعی و انسانی عراق ارائه شده است. در فصل دوم به مباحث سیاست و حکومت در این کشور، قراردادهای صلح، تحولات سیاسی عراق با تأکید بر تحولات ۱۹۲۰ تاکنون، گروهها و احزاب سیاسی و در سایر فصل ها مباحث آموزشی و فرهنگی، گردشگری پرداخته شده است.

استاد دانشگاه تهران خاطرنشان ساخت: تاکنون موسسه آینده پژوهی جهان اسلام ۲۹ عنوان کتاب به چاپ رسانده و از این بین ۱۰ عنوان کتاب به صورت تخصصی به کشورهای جهان اسلام پرداخته است.

وی افزود: این موسسه در رابطه با کشورهای عربستان، قطر، ترکیه، مصر، مالزی، امارات متحده عربی، افغانستان و پاکستان و عمان کتاب منتشر کرده است و وضعیت سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... کشورها در این کتاب ها همراه با جدیدترین امار رسمی وجود دارد که می تواند برای محققان و پژوهشگران مفید و کاربردی باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه