سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

شهردار شهرکرد:

ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهرکرد به دانش آموزان و دانشجویان خدمات رایگان ارائه می‌دهد

شهردار شهرکرد از ارائه خدمات رایگان ناوگان حمل‌ونقل ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان به مدت ۵ روز خبر داد.

اتوبوس
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

، محمدحسین واحدیان با اشاره به شروع سال تحصیلی جدید و آغاز تردد گسترده دانش‌آموزان و دانشجویان در سطح شهر اظهار کرد: به منظور تسهیل تردد، حمایت از خانواده‌ها و ایجاد شرایط مناسب‌تر برای جابه‌جایی دانش‌آموزان و دانشجویان هزینه استفاده از ناوگان حمل‌ونقل ویژه این قشر از روز شنبه ۱۱ مهرماه تا چهارشنبه ۱۵ مهرماه رایگان خواهد بود.

وی افزود: این اقدام با هدف همراهی مدیریت شهری با دانش‌آموزان، دانشجویان و خانواده‌های آنان در روزهای آغازین سال تحصیلی و همچنین تشویق به استفاده از حمل‌ونقل عمومی انجام می‌شود.

شهردار شهرکرد با تأکید بر اهمیت توسعه و تقویت حمل‌ونقل عمومی در شهر گفت: یکی از اولویت‌های مدیریت شهری فراهم کردن بستر مناسب برای تردد ایمن، آسان و مقرون‌به‌صرفه شهروندان است و در این میان دانش‌آموزان و دانشجویان به‌عنوان بخش مهمی از جامعه شهری، مورد توجه ویژه قرار دارند.

واحدیان ادامه داد: همزمان با بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی، حجم سفرهای درون‌شهری افزایش می‌یابد و استفاده بیشتر از ناوگان حمل‌ونقل عمومی می‌تواند ضمن تسهیل رفت‌وآمد دانش‌آموزان و دانشجویان، به کاهش ترافیک معابر و ساماندهی سفرهای شهری نیز کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت شهری شهرکرد تلاش می‌کند با برنامه‌ریزی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، خدمات مطلوب‌تری در حوزه حمل‌ونقل عمومی به شهروندان ارائه دهد و زمینه تردد ایمن و روان اقشار مختلف به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان را فراهم کند.

شهردار شهرکرد از شهروندان خواست با استفاده از ظرفیت حمل‌ونقل عمومی، مدیریت شهری را در کاهش بار ترافیکی و ارتقای نظم و ایمنی تردد در روزهای ابتدایی سال تحصیلی همراهی کنند.

در پایان مهرداد میرزاییان رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری شهرکرد آمادگی کامل سازمان جهت خدمات‌دهی به دانشجویان و دانش‌آموزان را اعلام کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه