سرخط خبرها
  • وزیر کشور: انتخابات شوراها منوط به تأیید شورای عالی امنیت ملی است
  • چهار نیروگاهی که اوایل جنگ مورد حمله قرار گرفتند را بازسازی کردیم
  • کشف ۳۸۲ قبضه انواع سلاح قاچاق
  • رامین مقابل استقلال/ تقابل ویژه رضاییان با تیم سابق
  • چک‌های تضمین‌شده از مهرماه سال جاری آنی پرداخت می‌شود
  • دستگیری شروری که با چاقو مخل آرامش عمومی در داروخانه ایوانکی شد
  • مطالبات فروشگاه‌های کالابرگی تا ۲۳ مرداد پرداخت شد/ زمان پرداخت‌ها به ۱۰ روز کاهش یافت
  • دفترچه انتخاب رشته آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ منتشر شد

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان بروجن خبر داد:

تسطیح ۳۸۰کیلومتر باند از محورهای مواصلاتی بروجن

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان بروجن گفت: در راستای برنامه‌های پیشگیرانه و با هدف ارتقای ایمنی و افزایش ضریب بخشندگی راه عملیات اصلاح شیب شیروانی به طول ۳۸۰ کیلومتر در محورهای پرتردد طی پنج ماه گذشته با موفقیت اجرایی شد.

جاده
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

،عادل تقی زاده، اظهار کرد: در راستای برنامه‌های پیشگیرانه و با هدف ارتقای ایمنی و افزایش ضریب بخشندگی راه عملیات اصلاح شیب شیروانی به طول ۳۸۰ کیلومتر در محورهای پرتردد طی پنج ماه گذشته با موفقیت اجرایی شد.

تقی زاده افزود: اصلاح شیب شیروانی با هدف اصلاح زوایای شیب جاده، حذف زواید،پر کردن حفرات در کلیه سطوح خاکبرداری به منظور ایجاد بستر مناسب در حریم راه تسطیح و یا شانه سازی شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان بروجن، بر اهمیت ایمن سازی حریم و حاشیه راه‌ها در کاهش تصادفات جاده‌ای تأکید و خاطر نشان کرد: ایجاد فضایی مناسب در حاشیه راه‌ها برای رانندگان از جمله اقداماتی است که در کاهش تلفات ناشی از خروج خودرو از جاده و واژگونی موثر بوده، از این رو عملیات اصلاح شیب شیروانی در کناره جاده‌ها به منظور ارتقاء سطح ایمنی و جلوگیری از واژگونی و کاهش آسیب سرنشینان وسایط نقلیه انجام می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه