سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

انبار احتکار ام‌دی‌اف به ارزش ۱۷ میلیارد تومان در شهرکرد کشف شد

پلیس امنیت اقتصادی چهارمحال و بختیاری از کشف انبار احتکار چوب ام‌دی‌اف به ارزش ۱۷۰ میلیارد ریال در شهرستان شهرکرد خبر داد. در این عملیات که با هماهنگی مرجع قضایی انجام شد، بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ ورق ام‌دی‌اف ثبت‌نشده در سامانه جامع انبارها کشف و ضبط گردید.

احتکار
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

، مرکز اطلاع‌رسانی پلیس چهارمحال و بختیاری اعلام کرد: در ادامه اجرای طرح‌های سراسری مقابله با محتکران کالاهای اساسی، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان موفق به شناسایی یک انبار بزرگ احتکار چوب ام‌دی‌اف در شهرستان شهرکرد شدند.با انجام اقدامات اطلاعاتی و تکمیل تحقیقات میدانی، پلیس از احتکار حجم بالایی چوب ام‌دی‌اف در این انبار اطمینان حاصل کرد.

بلافاصله با هماهنگی مرجع قضایی، تیمی متشکل از مأموران پلیس امنیت اقتصادی، بازرسان اداره کل تعزیرات حکومتی و کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت استان به محل اعزام شدند.در بازرسی دقیق از این انبار، تعداد ۲ هزار و ۵۹۳ ورق چوب ام‌دی‌اف کشف شد که در سامانه جامع انبارها و تجارت ثبت نشده بود.

کارشناسان مربوطه ارزش این محموله احتکار شده را ۱۷۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.مالک انبار بلافاصله دستگیر و برای سیر مراحل قانونی و صدور رأی به مرجع قضایی معرفی شده است.

پرونده این تخلف برای بررسی بیشتر و تعیین جرایم نقدی و تکمیلی در اختیار تعزیرات حکومتی قرار گرفته است.مرکز اطلاع‌رسانی پلیس اقتصادی اعلام کرد: برخورد قاطع و بدون اغماض با محتکران کالاهای اساسی در دستور کار ویژه پلیس امنیت اقتصادی قرار دارد و شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک به احتکار را از طریق سامانه ۰۹۶۳۰۰ به پلیس اطلاع دهند، افراد سودجو بدانند که سامانه جامع انبارها و طرح رهگیری کالا، امکان هرگونه قاچاق و احتکار را به حداقل رسانده و هیچ انباری بدون ثبت اطلاعات، از دید پلیس مخفی نخواهد ماند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه