English

مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری خبر داد:

ضبط و معدوم کردن ۱۳ تن گوشت غیر بهداشتی در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۳ تن گوشت دام و طیور غیربهداشتی در چهارمحال و بختیاری ضبط و معدوم شد.

معدوم سازی
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال بختیاری

،عباس گنجی، اظهار کرد: بازرسان نظارت بر فراورده‌های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان برای نظارت بر بهداشت و سلامت دام و طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های استان، تا پایان آذرماه سال جاری بیش از ۴ هزار تن گوشت سالم را در این کشتارگاه‌ها استحصال و ایمنی و سلامت این فراورده‌ها را تأیید کردند.

مدیرکل دامپزشکی استان افزود: در این مدت بیش از ۱۳ تن فرآورده خام دامی شامل گوشت دام و طیور نیز که شرایط لازم را دارا نبوده است، توسط بازرسان این اداره کل ضبط و معدوم شد.

گنجی گفت: در راستای برخورد با متخلفین حوزه فراورده‌های خام دامی در ۹ ماهه امسال تعداد ۳۵۴ نفر به مراجع قضائی معرفی و پرونده در محاکم قضائی در حال رسیدگی یا صدور رأی است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه