English

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری:

امکان ریزش بهمن در چهارمحال و بختیاری وجود دارد

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به شرایط جوی، احتمال ریزش بهمن در نواحی مرتفع، برف‌گیر و مناطقی که انباشت برف دارند.

ریزش بهمن
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال بختیاری

،معصومه نوروزی، با اشاره به افزایش محسوس دما در روزهای اخیر گفت: با توجه به این شرایط جوی، احتمال ریزش بهمن در نواحی مرتفع، برف‌گیر و مناطقی که انباشت برف دارند، دور از انتظار نیست و لازم است کوهنوردان و ساکنان این مناطق هشدارها را جدی بگیرند.

وی افزود: پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد تا پایان هفته، آسمان استان عمدتاً صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد نیز انتظار می‌رود.

نوروزی با تأکید بر ضرورت پرهیز از ترددهای غیرضروری در ارتفاعات گفت: تغییرات دمایی در این فصل می‌تواند پایداری برف را کاهش دهد و شرایط را برای وقوع بهمن فراهم کند، بنابراین رعایت نکات ایمنی برای حفظ جان شهروندان ضروری است.

مدیرکل هواشناسی استان همچنین از دستگاه‌های امدادی و مدیریت بحران خواست آمادگی لازم را برای مواجهه با شرایط احتمالی داشته باشند و افزود: اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع می‌تواند نقش مهمی در کاهش خسارات و پیشگیری از حوادث ایفا کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سامانه‌های پایش جوی به‌صورت مستمر وضعیت آب‌وهوا را رصد می‌کنند و آخرین اطلاعات از طریق رسانه‌ها و درگاه‌های رسمی هواشناسی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه