English

شهردار شهرکرد خبر داد:

بهره برداری فاز اول کارخانه پسماند شهرکرد در سال ۱۴۰۵

شهردار شهرکرد گفت: پیش‌بینی می‌شود عملیات عمرانی و تجهیزاتی کارخانه پسماند تا سال آینده به پایان برسد و اردیبهشت سال ۱۴۰۵ شاهد بهره‌برداری و آغاز به کار فاز اول کارخانه باشیم.

کارخانه پسماند
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال بختیاری

، محمدحسین واحدیان با اشاره به وضعیت فعلی کارخانه زباله و تولید پسماند این شهر اظهار کرد: در حال حاضر شروع عملیات فاز اول کارخانه با استفاده از منابع داخلی    شهرداری   در دو بخش تأمین تجهیزات مورد نیاز و مباحث عمرانی کلید خورده است.

وی با بیان اینکه کارخانه پسماند به مکان بزرگ‌تر و تجهیزات بیشتر نیاز داشت، تصریح کرد: فعالیت‌های عمرانی شامل فونداسیون و سنگ‌کاری جهت توسعه مکان در محل کارخانه و ساخت و اورهال شدن تجهیزات قدیمی و جدیدی نیز در شرکتی دیگر در حال اجرا است.

شهردار شهرکرد افزود: پیش‌بینی می‌شود عملیات عمرانی و تجهیزاتی تا سال آینده به پایان برسد و اردیبهشت سال ۱۴۰۵ شاهد بهره‌برداری و آغاز به کار کارخانه باشیم.

واحدیان بیان کرد: بودجه مورد نیاز این پروژه از محل اعتبارات داخلی و تسهیلات به مبلغ ۸۰ میلیارد تومان تأمین شده است که تاکنون ۵۷ میلیارد آن صرف خرید دستگاه جدید و مابقی نیز صرف کارهای عمرانی شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه